Girona

“Va ser el debut somiat ”

“Es va presentar ell sol diumenge passat.” Així va iniciar el president del Girona, Delfí Geli, la presentació de Mamadou Sylla com a nou futbolista blanc-i-vermell. I és que la impactant posada en escena de l’atacant senegalès al feu del Leganés encara fa parlar. “Va demostrar el tipus de jugador que és i el què pot aportar. Esperem que ens pugui continuar ajudant”, va dir el dirigent abans de donar-li la benvinguda i desitjar-li sort en un acte en què, el futbolista, evidentment, va ser preguntat pel seu primer partit. “Va ser el debut somiat per a qualsevol jugador. Em vaig sentir bé”, va explicar Mamadou.

Relleu del lesionat Stuani a Butarque a la punta de llança, ell no té dubtes en aquest sentit sobre la seva compatibilitat amb l’ariet uruguaià. “Jugar al costat de Stuani seria fantàstic. Estic aquí per aprendre, per ajudar i per estar a disposició del mister”, va reblar el davanter, que es veu també actuant en un costat: “He jugat diversos partits a la banda. No tinc cap problema. Dependrà del mister. On em posi ho intentaré fer de la millor manera.” Pel que fa al seu moment de forma, el jugador, que no competia des del mes de juny, va dir que es trobava “cansat” després de disputar els 90 minuts en el seu debut, però que aviat s’afinarà. “D’aquí a dos o tres partits estaré en la meva millor forma física”, va dir, que va descriure els motius pels quals va escollir el Girona: “El projecte que hi ha és el què em va atraure, vinc a un equip competitiu. I si ho penses ets al costat de casa i tot suma. Soc al lloc idoni per créixer.”

Perfil diferent

Aterrat lliure després d’acabar contracte amb el Gent, Mamadou donarà trets diferents a l’atac del Girona. “Puc aportar velocitat al davant; potser soc el jugador més diferent dels que hi ha a la davantera”, va expressar. “Estem contents de tenir-lo aquí ”, va manifestar Quique Cárcel, que també el va acompanyar en la presentació. “Fa anys el vam voler portar i és el que estàvem buscant. És molt competitiu, amb qualitat a les dues cames i ens aportarà coses que l’any passat no teníem”, va completar el director esportiu.

Físicament em trobo cansat. D’aquí a dos o tres partits estaré en la meva millor forma física
Mamadou Sylla
DAVANTER DEL GIRONA
He jugat diversos partits a la banda. No tinc cap problema. Dependrà del ‘mister’. On em posi ho intentaré fer de la millor manera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)