Girona

Antonio Luna i Sergi Enrich eviten la presó

Judici. La fiscalia i l’acusació particular rebaixen les penes de cinc a dos anys de presó per haver mostrat penediment i haver indemnitzat la noia que van gravar mantenint relacions sexuals amb tots dos

El jugador del Girona Antonio Luna i el de l’Eibar Sergi Enrich eviten la presó després que la fiscalia i l’acusació particular els rebaixés les penes de presó de cinc a dos anys per haver mostrat penediment i haver indemnitzat la noia a la qual van gravar mantenint relacions sexuals amb tots dos. La fiscalia i l’acusació particular, però, no van modificar la pena de presó sol·licitada per a Eddy Silvestre (Albacete) –dos i tres anys, respectivament–, com a presumpte autor material de la difusió del vídeo. En aquest sentit, Silvestre va negar la imputació assegurant que va esborrar el vídeo després que li enviessin Enrich i Luna.

Els tres jugadors, que van coincidir a l’Eibar l’abril del 2016, quan van passar els fets, van ser jutjats ahir a Sant Sebastià en una vista en què Luna i Enrich van demanar perdó a la víctima, van recalcar que mai van tenir la intenció de fer pública la gravació i van afirmar que Silvestre va ser l’únic a qui van enviar el vídeo per WhatsApp. Els dos jugadors han indemnitzat la víctima amb un total de 110.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)