El Girona B continua amb la piconadora

3a divisió. El filial blanc-i-vermell engega la temporada amb una golejada (0-3) al feu del Figueres

El Girona B ha començat la temporada a tercera divisió tal i com la va acabar a primera catalana abans de l’aturada; arrasant. El conjunt dirigit per Àxel Vizuete s’ha imposat en el debut, en el derbi gironí de la jornada, al Figueres amb una golejada (0-3) cimentada a la segona part, després que la primera part acabés amb empat a zero.

L’entrada de Turmo, atacant que ha tingut minuts aquesta temporada amb el primer equip a segona divisió A, ha estat determinant. I és que només posar peu a la gespa el davanter ha marcat el primer (68’) després de resoldre un u contra u amb el porter; tot seguit Joel Priego ha fet el segon (71’), rematant una falta centrada per Ferri al segon pal; i finalment, Pachón, a passada de Turmo, ha marcat el tercer (84’) i definitiu 0-3.