Monchu concreta el segon triomf seguit d'un Girona sòlid i competitiu (1-0)

El Girona ha tornat a guanyar. L’equip de Francisco ha donat continuïtat a la victòria assolida la darrera jornada al feu del Leganés i amb un treballat partit contra l’Oviedo (1-0) suma tres punts més. Un gol de Monchu a la segona meitat ha estat determinant perquè l’equip blanc-i-vermell que ha tornat a mostrar-se sòlid i competitiu assolís el triomf.

Ha estat el disputat a Montilivi un duel molt tancat, amb poca continuïtat i poques aproximacions a porteria rival. Tot i això, en el primer temps qui més àrea contraria a trepitjat ha estat el Girona, tenint Gumbau la ocasió més clara, en una rematada a boca de canó després d’una centrada de Luna bloquejada pel defensa Christian.

La segona part ha començat amb un Girona impetuós, revitalitzat per l’entrada de Yoel Bárcenas que ha generat dues situacions de gol; la primera resolta pel porter Joan Femenías i la segona finalitzada per Gumbau a fora. No ha canviat però el guió del partit, amb poca acció, amb tots dos equips intentant equivocar-se el mínim possible i arriscant poc. Ha estat al minut 65 quan Francisco ha apostat per fer un pas endavant i ha canviat el pivot defensiu, Cristóforo i ha donat entrada al davanter Nahuel, que en el seu debut ha tingut impacte immediat. L’argentí ha caçat una pilota dins l’àrea i ha posat una centrada que Monchu ha rematat cap a dins entrant al segon pal. Amb l’avantatge, Francisco ha tornat a tancar el duel, reforçant de nou el mig del camp amb Ibra Kebé i l’equip blanc-i-vermell només ha patit en els últims instants, amb un Oviedo abocat a l’atac i que ha fregat l’empat amb una rematada de Samu Obeng que ha marxat fregant el pal. Finalment però, el Girona ha lligat el triomf, el segon consecutiu i segueix creixent.