Girona

Quique Cárcel: “Ha costat molt trencar el vincle amb jugadors importants”

Girona. El director esportiu del club gironí ha analitzat el darrer mercat, la nova realitat de l’equip i la projecció d’aquest en una temporada que es presenta molt complicada

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha atès als mitjans de comunicació de forma telemàtica per analitzar i valorar el darrer mercat de fitxatges que es va tancar la nit del 5 d’octubre. El barceloní ha estat clar en els diversos temes que s’han tractat en la roda de premsa.

La plantilla actual

“Hi ha un canvi molt gran. El curs passat vam fer un equip competitiu amb dos jugadors per posició que podien ser titulars en qualsevol equip de segona. Ens vam quedar a un pas d’aconseguir l’objectiu, però l’equip era diferent al d’aquest curs. Teníem vincles amb jugadors de feia molts anys i havíem de trencar aquesta dinàmica portant jugadors joves amb fam”, ha comentat Quique Cárcel, que ha afegit: “No ens avorrirem, serem competitius i estem contents de la plantilla que tenim”.

Fitxatges d’última hora

“És de sentit comú que tot anés tard. Venim d’un no ascens i el canvi és brutal en els pressupostos. A més va ser un cop molt dur i en 15 dies ens trobem amb un gruix de jugadors amb contracte, la gent no entén el que costa treure jugadors amb vincle amb el club, ha estat molt complicat i això ha estat clau per no poder fitxar fins que han sortit”, analitza el director esportiu, que puntualitza: “El tècnic sabia que si volíem aspirar a bons jugadors havíem d’esperar a l’últim moment. Ho ha passat molt malament per formar grup però ho ha fet molt bé. S’està implantant una idea del cos tècnic i de tot el club”.

Mantenir Stuani

“Stuani ve d’un any amb 31 gols. Sabíem que hi hauria ofertes i n’hem rebut però ell està molt identificat amb el club i sent els colors. Esportivament hem volgut que continués i així ha sigut finalment”.

L’objectiu real

“Estem en una lliga competitiva amb equips molt per damunt nostre pel que fa al pressupost. Ells són els favorits i nosaltres no. Hem de pensar amb humilitat, recordo el cas del Deportivo, que amb un bon equip ha passat de primera a segona B. Cada partit serà disputat i l’objectiu serà sumar els 50-53 punts que ens aportin tranquil·litat i després lluitar pel màxim. Tinc ganes d’aconseguir reptes, sóc el més ambiciós”, ha declarat el màxim responsable esportiu del Girona

Els cedits pel City

“Tenen projecció i són grans jugadors però a la vegada són joves, sinó estarien en un nivell superior. Tenim la sort de treballar amb ells, ajudar-los en la seva evolució, però no són jugadors que vindran i seran titulars indiscutibles ja que la segona A és molt difícil i competitiva”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)