Girona

Yan Couto podria perdre’s tot el mes de febrer amb el Girona

Internacional. El brasiler no estarà disponible demà a Lugo perquè avui mateix vola cap a Brasil per incorporar-se amb la selecció sub-20 amb la qual disputarà dos amistosos de preparació per al campionat sud-americà que es jugarà a Colòmbia durant el mes de febrer

El de Yan Couto al Girona no està sent un inici planer. El prometedor futbolista de 18 anys, cedit pel Manchester City no ha pogut encara debutar amb la samarreta blanc-i-vermella, ja que no està a punt físicament; i és que el jugador fa set mesos que no competeix, va passar el coronavirus i està en aquest procés d’afinar-se. Tampoc serà demà al feu del Lugo però la seva esperada estrena amb el conjunt gironí, ja que no ha entrat a la llista de convocats. El brasiler no estarà disponible perquè avui mateix vola cap a Brasil per incorporar-se amb la selecció sub-20 amb la qual disputarà dos amistosos de preparació per al campionat sud-americà.

El tècnic André Jardine, va citar-lo per als enfrontaments que el combinat verdeamarelho sub-20 disputarà el dimecres 28 d’octubre davant de l’equip sub-23 del Corithians i el dissabte 31 davant del Ituano Futebol Clube, equip de la Serie C, la tercera categoria del futbol brasiler. Tots dos matxs es disputaran a l’ estadi municipal Doutor Novelli Júnior de la localitat d’Itu (São Paulo) on estarà concentrada l’expedició. D’aquesta manera, Yan Couto es perdrà les propers quatre jornades del Girona (Lugo, Castelló, Cartagena i Almeria).

El lateral, a més, podria perdre’s més partits amb el Girona, en cas de ser convocat per a l’esmentat campionat sud-americà sub-20 que dona quatre places per al mundial sub-20. El campionat sud-americà es disputa a Colòmbia del 2 al 27 de febrer del 2021 i de ser convocat, el Girona perdria al jove defensa per tot el mes de febrer i part del gener, ja que per aquestes cites les seleccions s’acostumen a reunir abans per iniciar la preparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)