El Girona, condicionat per l’expulsió de Luna, cau golejat a Lugo (3-0)

Ensopegada. Els blanc-i-vermells han quallat un bon primer temps però la vermella al lateral esquerre en el 44 ha estat determinant per sucumbir en la segona part

El Girona ha perdut en la seva visita a l’Anxo Carro de Lugo (3-0). Els de Francisco han fet una bona primera meitat però una entrada criminal de Luna sobre Gerard Valentín ha canviat tota la tònica del partit. El lateral esquerre ha vist la vermella directa en el 44 i els gironins, en la segona part, no han pogut fer res per evitar la golejada. Els gols de Xavi Torres, Hugo Rama i Chris Ramos han permès als gallecs sumar els tres punts i impedir que els blanc-i-vermells enllacessin la tercera victòria en la lliga.

En la primera part, les ocasions han escassejat si bé el Girona ha controlat més el ritme del joc. Els gironins han trepitjat camp contrari amb assiduïtat en els primers compassos gràcies a la velocitat de Yoel Bárcenas, les conduccions de Samu Saiz i les desmarcades de Nahuel Bustos, que ha intentat participar sense gaire sort. Pel Lugo, només les incursions de l’altempordanès Gerard Valentín han fet treballar a la defensa blanc-i-vermella, que tot i el control, ha fet el primer xut en el 35 a través de Gumbau. La primera part ha acabat amb una entrada terrorífica de Luna a Gerard Valentín. El col·legiat no ha tingut més remei que ensenyar la vermella directa al lateral esquerra del Girona, que ha hagut d’afrontar tota la segona meitat amb un jugador menys.

En el segon acte, l’equip dirigit per Francisco ha patit la pressió constant del Lugo, que ha gaudit de diverses arribades. En el 58, una centrada de Diego Alende l’ha rematat Venancio amb el cap a dins de l’àrea. Juan Carlos ha fet una estirada brillant però en el refús Xavi Torres ha afusellat al porter manxec, que no ha pogut fer res més per evitar la diana gallega. Amb un menys i amb el resultat en contra, el Girona ha hagut de remar contra massa elements, insalvables del tot quan en el 67 una contra del Lugo ha acabat amb el 2-0. Ramalho ha perdut una pilota en camp contrari i una combinació de Cristian Herrera amb Hugo Rama, ha permès a aquest últim, davant la mirada passiva de Samu Saiz, encarar Juan Carlos i superar-lo al pal curt. Els locals han pogut ampliar l’avantatge de seguida quan Puma ha enviat una rematada amb el cap al pal, però sí ho han aconseguit en el 74, després d’una gran jugada d’Hugo Rama. El mitjapunta ha driblat Calavera i Santi Bueno i ha cedit l’honor a Chris Ramos, que ha definit molt bé establint el 3-0 final.