2a divisió FEF

COPA FEDERACIÓ

El Llagostera supera el Nàstic en la pròrroga i amb un penal polèmic

Copa federació. Els llagosterencs jugaran la final de la fase territorial, en què hi ha un joc un bitllet per la copa del rei

El Llagostera jugarà la final de la fase territorial de la copa federació -el guanyador jugarà la copa del rei- després de superar avui el Nàstic amb un penal en la segona part de la pròrroga després d’uns noranta minuts amb una part per cadascú.

En els primers minuts del matx semblava que la igualtat seria la nota predominant, però amb el pas dels minuts el Nàstic ha agafat el domini del partit. Al conjunt grana se’l veia més fresc, més fort i més ordenat, i això s’ha traduït amb arribades de perill, sobretot a través de les botes de Fullana i Bonilla, els dos més inspirats, i d’un Gerard Oliva que ha estat un corcó pels centrals gironins. Al final els grana han trobat el premi just abans del descans amb el gol de Bonilla, que ha culminat una jugada de Pedro Martín.

El Llagostera ha posat una marxa més després del descans, ajudat en part per un Nàstic que ha volgut centrar més esforços en defensa i ha deixat de dominar el centre del camp. El que li ha faltat als gironins és traduir les arribades en perill clar, però ha mostrat una de les seves grans armes, l’estratègia. Així han arribat dues ocasions claríssimes, una en una jugada plena de rebots i una altra amb un remat de cap de Diego, però en tots dos casos la pilota ha sortit molt a prop del pal quan Gonzi ja estava venut. Amb el pas dels minuts el Llagostera estava cada vegada més còmode, amb Cortés i Gil marcant el ritme del partit. El Nàstic, això sí, avisava al contraatac, però s’ha quedat amb un pam de nas perquè el Llagostera ha trobat l’empat que mereixia amb un gol de Sascha, que ha rematat una centrada rasa de Genar. A partir de l’empat el partit s’ha tornat a igualar i el joc ha estat més travat, tot i que tots dos han tingut bones ocasions per evitar que el partit anés a la pròrroga.

En la pròrroga ha passat ben poca cosa per culpa dels nervis fins que Sascha ha provocat un penal molt i molt justet d’Albarrán que Cortés s’ha encarregat de transformar per donar la classificació al Llagostera

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)