Girona

El protagonista

Enric Franquesa

La millor manera de rescabalar-se

“És un error de Franquesa. En aquest minut de joc i en aquesta posició al camp no es pot fer l’entrada que ha fet. No pot tornar a passar”. Francisco Rodríguez va ser franc per referir-se a l’expulsió d’Enric Franquesa al Molinón, ara fa un mes, en el primer partit de lliga del Girona que va estrenar-se amb derrota contra l’Sporting (2-0), en bona part, llastrat per aquella vermella. L’acció, tan rigorosa per part de l’àrbitre, com evitable per la del futbolista, va costar-li cara a Franquesa que fins ahir no havia tornat a jugar, tret del dia de l’Oviedo (1-0) en què va entrar al temps afegit. La sanció d’Antonio Luna, expulsat també en la última jornada al feu del Lugo (3-0), va obrir-li la porta de la titularitat al Nou Castàlia i el santcugatenc va trobar-se amb la millor manera de rescabalar-se; la seva diana, just abans del descans, va ser decidsva perquè el conjunt blanc-i-vermell marxés amb els tres punts del feu del Castelló.

A banda de ser determinant, la seva actuació, sobretot en el pla ofensiu va ser destacable. El sistema plantejat per Francisco, amb tres centrals i dos carrilers, dels quals ell va ocupar l’esquerre, potencia les seves virtuts de mig del camp endavant. El 3 del grup gironí es va incorporar amb criteri per la banda i va posar diverses pilotes interessants i, també, va arribar a àrea rival. El gol va produir-se amb un entrada seva al segon pal després d’una centrada des de la dreta de Mamadou Sylla, acció que va estara punt de repetir-se al segon temps, amb una penjada de Ibra Kebé a la qual Franquesa no va arribar a impactar amb el cap per ben poc. Defensivament, sí és cert que va patir un pèl més, rebent dos estrips considerables, un d’Álvaro Fidalgo i l’altre de Paolo Fernandes, que van acabar en ocasió de molt de perill en contra. “Ha jugat bé. Còmode a mesura que han anat avançant els minuts i ha anat creixent”, li va reconèixer ahir Francisco. “És importantíssim que jugui o no jugui tingui confiança”, va dir el tècnic sobre l’artífex del triomf. “Estic molt content”, va explicar Franquesa . “Vaig començar amb mal peu, arran d’un error meu vam perdre a Gijón, però avui estic feliç per haver tornat a la titularitat i haver ajudat a l’equip amb el gol”, va completar el defensa de 23 anys.

90
minuts
1
gol
2
titularitats a la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)