El Girona B continua amb la seva ratxa triomfal i supera al Vilassar (3-0)

3a divisió. Els d’Àxel Vizuete han tingut paciència i en la segona part han lligat els tres punts gràcies als gols de Pachón, Naranjo i Sulei

girona 3 vilassar 0

GIRONA B:Morilla, Eppy, Guillem, Monjonell, Gamell, Jandro (Nil, 81’), Ramon, Joel Priego (Kemo, 85’), Ferran (Sulei, 81’), Turmo (Guillem Naranjo, 65’) i Pachón (Benítez, 85’).VILASSAR:Montiel, Santi Varese, Canelada (Adnane, 74’), Fuentes, Domi (Andrés Varese, 83’), Eslava, De la Torre (pascual, 66’), Carlos Cano, Soufiane (Miguel López, 46’), Granero (Kilian, 66’)i Pau Rosales.GOLS:1-0 (61’) Pachón. 2-0 (80’) Guillem Naranjo. 3-0 (91’) Sulei.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:a Toni Gamell, Domi i Carlos Cano.T.V.:cap.

El Girona B ha tornat a vèncer en el segon partit del campionat de tercera. L’equip filial ja va superar 0-3 al Figueres a l’estadi de Vilatenim en la jornada inaugural i aquesta vegada, els blanc-i-vermells han superat a Riudarenes al Vilassar (3-0).

La primera part ha estat igualada amb el Girona B sense trobar l’última rematada precisa per decantar la balança al seu favor. El Vilassar s’ha defensat amb ungles i dents tot el primer acte, sense poder fer mal en atac en cap moment.

En la segona part, com ja va passar contra la Unió, els jugadors dirigits per Àxel Vizuete han pogut obrir la llauna, un fet que els hi ha facilitat més la feina. Primer Pachón ha pogut fer l’1-0. El davanter ha aprofitat una bona passada per batre Montiel per baix.

Un quart d’hora després, el Girona B ha sentenciat el partit amb una diana de Guillem Naranjo, que ha executat gairebé a plaer una gran jugada inicial de Joel Priego. L’extrem havia deixat enrere a diversos oponents per cedir l’honor al seu company i establir el 2-0.

Ja a les acaballes, Sulei ha pogut fer el 3-0 després d’un intent tímid del Vilassar d’avançar línies i buscar retallar distàncies.

Els gironins sumen sis punts en els dos primers partits de lliga i continuen com a primers classificats del subgrup B del grup cinquè de tercera. Els tres primeres classificats accediran a una segona fase amb l’ascens a segona B en joc.