Girona

Un ‘rival’ desconnectat

Sense debutar. Yan Couto, que va aterrar verd de preparació, torna a ser al Brasil, on avui té el segon amistós de la selecció sub-20. “És jove però té moltes qualitats”, explica Calavera

Jordi Calavera ho ha jugat tot al costat dret de la defensa del Girona, que ha incorporat per a aquesta posició una jove promesa que encara no ha ni debutat. Yan Couto va arribar a Montilivi molt verd de preparació, després de més de set mesos sense competir i d’haver passat el coronavirus. A més, se’n va anar cap al Brasil fa deu dies, a una concentració de la selecció sub-20, que dimecres va jugar un amistós contra el Corinthians sub-23 (4-2) –Couto va jugar la segona part– i avui té una altra cita, contra l’Ituano Futebol Clube (de la tercera categoria del futbol brasiler), abans de tornar cap a Girona. Tot plegat ha retardat la integració del futbolista cedit pel City, que no ha discutit encara la titularitat de Calavera. “No és rival. La competència sempre és bona en tots els aspectes, perquè si no el futbolista, inconscientment, a vegades es relaxa”, comenta el tarragoní. “Yan Couto és molt i molt bon jugador, té moltes qualitats. És veritat que parlem d’un jugador molt jove, que té molt per aprendre i que crec que pot aprendre moltíssim aquí”, hi afegeix. Calavera serà ara el veterà que dona consells: “Com feien els jugadors més fets amb mi quan vaig pujar al primer equip del Nàstic, que era molt jove, ara em tocarà a mi. Intentaré ajudar-lo en el que pugui”, assenyala. “Crec que en podem aprendre tots dos. És un jugador molt jove, que ha vingut ara a Europa i s’ha d’adaptar. Necessita temps però és molt bon jugador, i nosaltres necessitem bons jugadors, com ell i els altres que han vingut.” Si Couto és citat per al campionat sud-americà sub-20, es perdrà tot el febrer i part del gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)