2a divisió FEF

L’Olot vol però no pot

2a divisió B. Els garrotxins envien la pilota al travesser en la primera part però s’acaben diluint davant la qualitat individual del Nàstic en sis minuts letals

nàstic 2 olot 0

NÀSTIC:Gonzi; Albarrán, Quintanilla, Jesús Rueda, Joan Oriol; Fran Miranda, Bonilla (Pol Ballesteros, 82’), Fullana (Fausto, 75’); Brugué (Amang, 75’), Fran Carbia (Pedro Martín, 51’) i Gerard Oliva (Joel Lasso, 82’).OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan Baró, Carles Mas (Aspar, 74’); Kilian (Soler, 74’), Barnils (Vivi, 74’), Masó (Juan Delgado, 66’), Escoruela; Pedro; Xumetra i Chabboura (Eloi, 63’).GOLS:1-0 (64’) Gerard Oliva. 2-0 (70’) Pedro Martín.ÀRBITRE:Moreno Muñoz.T.G.:A Fran Carbia, Brugué, Jesús Rueda, Joel Lasso i Amang, del Nàstic i a Vivi, de l’Olot.T.V.:Directa a Albarrán (91’), del Nàstic.

Voler i no poder. Proposar, remar i treballar, però no obtenir cap premi davant la qualitat individual del rival i la falta de rodatge i fons físic de l’equip. Això és el que li va passar a l’Olot ahir al Nou Estadi de Tarragona, en la seva estrena particular en la lliga, ja en la tercera jornada (2-0). Els de la Garrotxa van anar de menys a més i, tot i no estar del tot fins en la primera part, van gaudir de la millor ocasió de gol en aquest acte en les botes de Xumetra. El de l’Estartit va aprofitar la pentinada de Barnils per quedar-se sol davant Gonzi i fer un xut amb tota la seva força que va topar amb el travesser grana (20’). Abans, Moha Chabboura no es va atrevir a picar de primeres una assistència botada de Pol Ballesté en una sacada de porteria que va sorprendre tota la defensa tarragonina (9’).

El Nàstic no trobava la fórmula per fer mal a la defensa olotina i només amb xuts tímids d’Oliva o des de la llarga distància de Bonilla va fer treballar els de la Garrotxa.

Els de Raúl Garrido, que ja van acabar amb bon ritme i sensacions la primera part, van començar la segona amb una posada en escena molt digna, fins que una jugada individual de Fullana va permetre a Oliva, després d’un xut de Bonilla, fer rebotar la pilota i introduir-la a la porteria de Ballesté (64’), un cop dur que va diluir totes les bones intencions garrotxines. L’entrada de Pedro Martín ja havia permès als de Seligrat trepitjar més terreny contrari i el mateix exjugador del Lleida Esportiu va estrenar-se en la lliga només sis minuts després. Brugué va conduir molt bé un contraatac i davant de Ballesté, ja amb un genoll a la gespa, va cedir l’honor al seu company, que va sentenciar el partit davant un Olot just físicament a conseqüència dels obstacles en forma de quarantena i la ja sabuda inactivitat competitiva des del 8 de març.

Els olotins, ja amb el diposit en reserva, encara van forçar una expulsió d’Albarrán en una falta gairebé a dins de l’àrea després d’un dribbling de Xumetra, una acció meritòria ja amb el matx pràcticament acabat.

Quan més bé estàvem ha arribat l’1-0 en una acció aïllada. Hem estat valents i hem demostrat convicció, però s’ha notat la falta de físic
El Nàstic té una plantilla feta per pujar a segona A, i aquest és un aspecte que no s’ha d’oblidar