Girona

El Girona recorrerà a les tres targetes vermelles

Recurs. El club blanc-i-vermell presentarà al·legacions al comitè de competició per les expulsions de Ramalho, Cristóforo i Monchu, sancionats, a priori, per dimecres contra el Saragossa

El Girona s’enfrontarà al partit d’aquest dimecres a la Romareda contra el Saragossa (19h) amb problemes d’efectius. I és que les expulsions de Ramalho, Cristóforo i Monchu ahir al feu de l’Almeria comporten la seva respectiva sanció i, tot plegat provoca que Francisco només tingui a un migcampista disponible per al duel, a Gumbau, ja que a les baixes dels expulsats s’hi ha de sumar la de Ibra, positiu per Covid-19.

Davant d’aquest panorama, l’entitat gironina ha optat per recórrer a les vermelles que van veure els seus futbolistes i ha presentat un recurs al comitè de competició amb l’esperança de poder salvar a algun dels castigats, objectiu que s’entreveu complicat d’acord amb l’acta arbitral d’Arcediano Monescillo.

El motiu de cada expulsió segons l’acta

Ramalho: “Fer caure a un adversari impedint una ocasió manifesta de gol.”

Cristóforo: “Entrar a un adversari amb la seva cama en forma de planxa, colpejant-li la tibi, utilitzant força excessiva, havent de ser atès el jugador per les assistències mèdiques.”

Monchu: “Colpejar a un adversari amb el genoll a la seva cama sense opció de jugar la pilota, utilitzant força excessiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)