2a divisió FEF

El Llagostera detecta dos positius més i perilla molt el partit contra el Lleida

Amb aquests dos casos nous ja en són quatre els que pateix el conjunt gironí, que espera notícies de la federació sobre el partit de diumenge

El Llagostera ja no va jugar el partit que havia de disputar ahir diumenge contra l’Hospitalet perquè a finals de la setmana passada dos jugadors del primer equip van donar positiu en coronavirus, i és molt probable que tampoc jugui el corresponent a la quarta jornada, que està programat per diumenge a la tarda. I és que després del cap de setmana el club gironí ha detectat dos positius més dins de la plantilla, que sumen un total de quatre. Els futbolistes afectats, que van donar negatiu divendres però es trobaven confinats al seu domicili per contacte amb els altres positius, van tenir lleugers símptomes durant el cap de setmana i s’han fet una nova prosa que ha confirmat el diagnòstic i suma a quatre el total de casos de Covid-19 en la plantilla del conjunt blau-i-vermell.

Després d’aquests nous positius el Llagostera encara té més impossible preparar el partit contra el Lleida, i és que abans d’aquests dos nous casos el confinament domiciliari ja s’havia d’allargar fins el dissabte segons els protocols establerts. Per això els llagosterencs veuen complicat que es disputi el partit contra el Lleida, però esperen la decisió definitiva de la federació espanyola, que segurament esperarà uns dies a comunicar res oficialment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)