Girona

Francisco: “Que ningú pensi que anem rendits a la Romareda”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell, Francisco, admet que les baixes són un handicap important, però tot i això veu a la plantilla capacitada per aconseguir un bon resultat

Sense temps per descansar ni per preparar en condicions el partit, el Girona disputa demà un nou matx de lliga corresponent en aquest cas a la primera jornada, a la Romareda contra el Saragossa (19 h). El tècnic del conjunt blanc-i-vermell ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia d’un duel que arriba amb molts problemes per a l’equip per culpa de les nombroses baixes.

Els obstacles

“Anem al partit amb moltes baixes però sortirem a guanyar. Que ningú pensi que anem rendits. Els que viatgem, ho fem convençuts i amb els jugadors del filial estic encantat. Buscarem fer un equip equilibrat per enfrontar-nos a un bon rival que ens exigirà molt”, ha comentat Francisco, que afegia: “És cert que moltes baixes afecten als centrals o els pivots però tenim alternatives i perfils de futbolistes que poden jugar per fora o per dins. Els 15 del primer equip tenen ambició i volen jugar, alguns no ho han fet gaire i segurament els tocarà”

El Saragossa

“És un equip que busca estar a la part alta, que compta amb un mig del camp amb experiència, bo i ofensiu. No està aconseguint els resultats desitjats però sempre ha tingut opcions per puntuar o guanyar. Per esgarrapar alguna cosa de la Romareda haurem d’intentar dominar molts aspectes”, ha dit el tècnic andalús del Girona.

La pressió, per al rival

“Són un bon conjunt i si ens relaxem ens poden fer molt mal. Quan ens toqui atacar o defensar ho haurem de fer amb convicció. Potser necessiten un bon resultats però ells també estan en procés de rodatge i han tingut menys temps per posar-se a punt com nosaltres. De fet, als dos ens falten dos partits per posar-nos al dia”.

La convocatòria

Francisco va confirmar les baixes per lesió de Muric, Juanpe, Stuani i Samu Saiz. També Ibra Kebé està confinat al seu domicili després de donar positiu per Covid-19 i Ramalho, Cristóforo i Monchu, a falta de la confirmació del comitè de competició, seran sancionats per la seva expulsió en l’últim matx contra l’Almeria. Els futbolistes del filial Ramon Terrats, Alejandro Sánchez, Monjonell, Pau Víctor i Arnau Martínez completen una llista de vint futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)