2a divisió FEF

L’Olot recorda que el matx contra el Badalona es jugarà a porta tancada

2a divisió B. Els olotins tornaran a jugar vuit mesos després al municipal però ho faran sense la seva afició, seguint les normes i indicacions sanitàries de les autoritats

L’Olot ha emès un comunicat a la seva afició recordant que el proper partit de lliga contra el Badalona corresponent a la quarta jornada, l’estrena dels de la Garrotxa al municipal vuit mesos després, serà a porta tancada. El club presidit per Joan Agustí seguirà evidentment les indicacions sanitàries actuals i per això no deixarà entrar als seus abonats a l’estadi, tot i que, en el mateix comunicat, recorda que té a punt els protocols de seguretat per quan sigui possible presenciar els enfrontaments de segona B. L’Olot, també indica que es manté disposat a organitzar autocars gratuïts per als més fidels sempre que es pugui, una de les novetats a l’hora d’incentivar als aficionats a renovar el carnet o a l’hora de captar nous seguidors. Pendent de les novetats dictades per les autoritats pertinents, lligades a l’evolució de la pandèmia, l’entitat garrotxina agraeix la comprensió de la seva afició.

L’equip dirigit per Raúl Garrido ja prepara el duel contra el Badalona (diumenge a les 12.00 h), el segon de la lliga després de la derrota patida al Nou Estadi de Tarragona. Precisament els escapulats van ser l’últim rival dels olotins al municipal, el passat 8 de març, abans que esclatés la pandèmia de la Covid-19, es decretés l’estat d’alarma i s’iniciés un confinament domiciliari per a tota la població.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)