3a divisió FEF

El Girona B empata i continua sense encaixar (0-0)

Els d’Axel Vizuete cedeixen els primers punts en un partit molt igualat a Riudarenes contra l’Horta

El Girona B continua sense encaixar cap gol després de tres partits, però avui no ha pogut passar de l’empat a zero contra un Horta que s’ha mostrat molt sòlid a Riudarenes.

El partit ha començat bé pels d’Àxel Vizuete, que han dominat la possessió i han gaudit d’un parell de bones arribades a l’àrea de l’Horta, tot i que no les ha aconseguit concretar en ocasions clares de gol. Amb el pas dels minuts els visitants s’han anat sentint més còmodes sobre el terreny de joc i el partit s’ha igualat, i és que els dos equips s’han mantingut molt sòlids defensivament i no han concedit pràcticament res al rival, i és que tan el Girona B com l’Horta han circulat la pilota amb massa lentitud.

La segona part ha començat més animada, i és que el Girona B ha fet un pas endavant buscant el gol que obrís el marcador. L’ha estat a punt de trobar ben aviat, i és que en el minut 50 Ferran López ha estavellat un xut al travesser després d’una jugada embolicada dins l’àrea. Tot i el domini dels gironins, que cada vegada han viscut més en camp contrari, l’Horta també ha tingut arribades aïllades a l’àrea dels gironins, però li ha faltat determinació per posar a prova Jonatan Morilla. En els últims minuts el Girona B ha insistit buscant el gol amb accions de Suli per la banda i penjant pilotes a l’àrea a Kemo i Naranjo, però el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)