3a divisió FEF

El Banyoles cau al final al Narcís Sala (1-0)

Un gol de Victor Alonso deixa sense premi el gran partit dels banyolins al camp del Sant Andreu

El Banyoles ha tornat a perdre per la mínima i de forma cruel, i és que els de Pitu Batlle han fet un partit molt seriós al camp del Sant Andreu però han encaixat un gol en el tram final quan fins i tot somiaven amb la victòria.

La primera part del partit al Narcís Sala ha deixat ben poca cosa a destacar, i és que si bé els locals han tingut la possessió i el control del partit no han tingut cap ocasió de gol perquè els de Pitu Batlle s’han mantingut molt i molt sòlids en defensa i no han fet cap concessió. De fet, la millor ocasió de la primera part l’ha tingut el Banyoles passada la mitja hora de joc amb una falta al balcó de l’àrea, però el xut de Gispert, que ha provat de sorprendre amb un xut ras, s’ha estavellat a la tanca.

La segona part ha començat amb una ocasió a cada porteria. Primer l’ha tingut Turon amb un xut amb l’esquerra que ha marxat alt i després l’ha tingut Manu Lanzarote amb un remat de cap que ha sortit desviat per ben poc. Tot i aquest moviment inicial el guió del partit ha seguit com en la primera part, amb un partit molt seriós defensivament dels banyolins i molt poques arribades amb perill. En el tram final els del Pla de l’Estany han fet un pas endavant i han estat a punt de trobar el gol en una acció de Marçal, però quan millor estaven ha arribat el gol de Victor Alonso que ha donat la victòria al Sant Andreu i que deixa els banyolins amb zero punts després de tres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)