3a divisió FEF

Sergio i Verdú són dubte en el debut en la copa

Copa. La Muntanyesa s’estrena en la competició contra el Cantolagua sense la seva fogosa afició a les graderies del Municipal

Sense una pandèmia que deixés les graderies dels camps de futbol buides, avui el Municipal de Nou Barris bulliria amb el Muntanyesa - Cantolagua. La sorollosa afició del conjunt groc i negre, però, no podrà animar en directe els seus jugadors en l’històric debut en la copa d’aquesta tarda, a partir de les set, i s’haurà de conformar a seguir el partit a través del web de la federació catalana.

La Muntanyesa, que es va guanyar participar en la copa pel seu ascens a tercera divisió de la temporada passada, ha estat notícia darrerament per les llampants incorporacions de dos exjugadors de primera divisió, Sergio García i Joan Verdú. Tots dos podrien estrenar-se avui amb la samarreta del conjunt barceloní, però, segons va explicar ahir a la nit a aquest diari el director esportiu, i jugador, Pedro García, la seva participació en el partit és dubtosa. Verdú, perquè, igual que Nico Kata i Serrán, altres dos nous fitxatges, està pendent del transfer internacional que permeti tramitar la seva fitxa, que podria arribar aquest matí. Sergio, perquè durant l’entrenament d’ahir va notar unes molèsties i no es vol forçar la seva estrena.

El rival, el Cantolagua, un modest arribat des de la localitat navarresa de Sangüesa, després de sis hores d’autocar, ha sumat cinc punts en quatre jornades en la lliga i es sisè. La Muntanyesa, per la seva banda, va canviar d’entrenador en la jornada 2 –Dani Andreu va deixar el lloc a José Alcaraz– i no ha tingut una bona arrencada en la lliga: només un punt en quatre partits situen l’equip de Nou Barris en les últimes posicions. Avui és un bon moment per enlairar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)