2a divisió FEF

L’Olot cau golejat contra un Cornellà molt eficaç (3-0)

2a divisió B. Els garrotxins continuen sense guanyar després de tres partits de lliga i es mantindran en l’última posició. Els locals han marcat en les tres primeres ocasions clares de gol

L’Olot ha perdut en la seva visita al camp del Cornellà (3-0). Els jugadors dirigits per Raúl Garrido han caigut a la trampa dels del Baix Llobregat, que sense dominar el partit, han pogut golejar amb certa comoditat a un equip olotí voluntariós, però sense maldat ni profunditat en atac. Les dianes de Pol Moreno, a la sortida d’un corner, d’Agus Medina, just en l’inici de la segona part i de Max Marcet, han estat definitives.

La primera meitat ha estat molt igualada i amb molt joc directe per part del conjunt local, que no s’ha sentit incòmode sense pilota. De fet, el Cornellà ha basat gran part dels seus arguments buscant la referència de Pablo Fernández i les jugades d’estratègia des dels fores de banda, els corners o les faltes ja des del mig del camp. I és que, els del Baix Llobregat han avisat ben aviat amb un corner servit per Agus Medina molt tancat que gairebé sorprèn Pol Ballesté.

L’Olot ha estirat línies i menjat terreny al rival gràcies a la possessió de la pilota i en el 12, una arribada per la banda dreta de Xumetra ha acabat amb una rematada poc precisa de Juan Delgado, ja a dins de l’àrea. Just quan semblava que els de la Garrotxa controlaven els aspectes més tècnics del partit, els locals han fet l’1-0 després d’un corner que la defensa no ha sabut refusar des de la frontal. L’esfèrica ha entrat de nou a dins de l’àrea i entre diverses cames, Pol Moreno ha tingut l’encert de rematar a porteria per batre i afusellar Ballesté (30’).

En el tram que quedava del primer acte, l’Olot ha digerit el gol i ha continuat aplicant el mateix mètode, amb toc i paciència, però sense ser prou profund.

La segona part ha començat de la pitjor manera per l’Olot. En el primer minut, Agus Medina ha rebut entre línies, massa fàcil s’ha girat i ha engaltat un xutàs directe que s’ha colat a dins de la porteria olotina. Un gerro d’aigua freda per a tota l’expedició visitant, sabedora que puntuar es convertia en tota una proesa. De fet, els locals han sentenciat el matx a falta de disputar-se mitja hora de joc. Pablo Fernández ha lluitat una pilota cos a cos amb Carles Mas, l’ha guanyat a la línia de fons i s’ha tret de la màniga una centrada al primer pal que ha rematat Max Marcet amb un toc precís (60’).

La tercera plantofada ha deixat massa tocat a l’Olot tot i quedar molts minuts per disputar-se. Sense ocasions ni profunditat tret d’algun xut local des de la llarga distància, cap dels dos equips ha tingut ocasions clares per moure més el marcador.