2a divisió FEF

L’Olot s’oblida de competir

2a divisió B. Els garrotxins cauen golejats al camp del Cornellà i no coneixen la victòria després de tres partits disputats en la lliga

Cornellà 3 olot 0

CORNELLÀ:Ramon, Rulo, Borja García, Pol Moreno, Iván Guzmán; Eloy Gila (David Sánchez, 90’), Dorca, Agus Medina (Pitu, 90’), Max Marcet (Kevin Presa, 61’); Pablo (Ontiveros, 75’) i Chiki (Àlex Pla, 75’).OLOT:Pol Ballesté; Alan Baró, Barnils, Carles Mas; Kilian (Soler, 73’), Vivi (Moha, 61’), Masó (Eloi, 51’), Escoruela; Pedro (Blázquez, 73’); Xumetra (Salinas, 73’) i Juan Delgado.GOLS:1-0 (30’) Pol Moreno. 2-0 (46’) Agus Medina. 3-0 (60’) Max Marcet.ÀRBITRE:Bestard Servera.T.G.:a Pol Moreno (26’) i Iván Guzmán (83’).T.V.:cap.INCIDÈNCIES:El jugador de l’Olot, Jordi Masó, va haver de marxar a l’hospital després de trencar-se el nas. El de Fontcoberta va ser operat ahir mateix.

L’Olot va tornar escaldat cap a la Garrotxa després de visitar el camp del Cornellà (3-0). Els jugadors dirigits per Raúl Garrido no van saber respondre a cada un dels tres cops assestats pel rival en accions puntuals que van desestabilitzar l’equip olotí. I és que els gols de Pol Moreno a la sortida d’un corner (30’), d’Agus Medina amb un xutàs just començar el segon acte (46’) i una tercera de Max Marcet (60’) van deixar el matx dat i beneït.

La primera meitat va ser igualada i, de fet, l’Olot no va perdre mai la cara a l’enfrontament. Els volcànics estaven ben col·locats al terreny de joc i tenien controlats els rivals més perillosos de l’atac, sobretot Pablo Fernández i Max Marcet. Quan més còmodes estaven els olotins, que fins i tot havien intentat fer treballar la defensa cornellenca amb un parell d’excursions de Xumetra o un xut de Pedro, Pol Moreno, a la sortida d’un corner, va fer l’1-0 després que l’esfèrica li caigués a les botes en una posició immillorable (30’).

Conscients que havien de canviar coses i reajustar el plantejament mínimament, els arguments que va poder donar Garrido al vestidor van anar-se’n en orris quan Agus Medina va rebre entre línies, va tenir temps per pensar, girar-se i engaltar un xut imparable per Pol Ballesté (46’), un segon gol dels més psicològics que va desarmar definitivament els de la Garrotxa.

En el 60, Pablo va sortir victoriós d’una pugna cos a cos amb Carles Mas per fer una centrada al primer pal on arribava Marcet, que amb la punta de la bota va batre de nou Ballesté, desesperat perquè encaixava la sentència sense gairebé fer cap parada.

ELS VESTIDORS

El partit em deixa emprenyat, no puc dir altra cosa. Ens cal espavilar i tornar a competir millor, les coses no passen per casualitat
Sabíem el que ens trobaríem, però tot i això no hem respost bé. El gol en el 46 ens ha matat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)