Girona

Bernardo, baixa, i Ramalho no viatja amb Angola i passa a ser dubte

Girona. El comitè ha desestimat les al·legacions del club gironí per la primera de les dues targetes grogues que va veure el colombià, però com a mínim, tot apunta que Francisco podrà comptar amb Ramalho tot i que unes molèsties físiques a l’abductor i al maluc que el fan ser dubte

El comitè de competició ha desestimat les al·legacions presentades pel Girona per la primera de les dues targetes grogues que va veure Bernardo Espinosa durant el partit contra Las Palmas que li van suposar la vermella. L’òrgan ha sancionat amb un partit de suspensió al defensa colombià, però la bona notícia és que Santi Bueno segurament no es quedarà sol com a central natural pel matx de dissabte contra el Mallorca. I és que, Jonas Ramalho no ha viatjat a Angola per unir-se al combinat africà que ha de disputar dos partits de classificació per a la copa d’Àfrica, un fet que permetria a Francisco disposar, com a mínim, d’una parella per a l’eix.

La confirmació de la baixa de Bernardo per sanció s’uneix a la de Juanpe Ramírez per lesió. Ramalho no ha viatjat amb la seva selecció per culpa d’unes molèsties a l’abductor i a la maluc i el defensa, amb el vistiplau de la federació d’Angola, ha preferit quedar-se a Girona per continuar amb el tractament per arribar en condicions al matx contra el Mallorca. Les baixes, tot i ser molt sensibles, no seran crítiques per al tècnic andalús del Girona, que si finalment pot comptar amb Ramalho –tot apunta que forçarà la màquina–, evitarà reconvertir un dels futbolistes de la primera plantilla a l’eix o donar la responsabilitat a un dels jugadors joves del filial per fer parella amb l’uruguaià Santi Bueno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)