3a divisió FEF

La Muntanyesa, encara sense Sergio García ni Joan Verdú, eliminat de la copa (0-1)

Copa. L’equip de Nou Barris no jugarà contra un equip de primera divisió per haver estat derrotat a casa contra el Cantolagua en la fase prèvia

La Muntanyesa ha quedat eliminat de la fase prèvia de la Copa i es queda sense jugar contra un rival de primera divisió, un dels grans objectius de l’equip aquesta temporada. Un gol de Beñat (75’) li ha donat la classificació al Cantolagua que en el segon temps ha tingut més perill.

La Muntanyesa ha entrat fred en el partit però, a poc a poc, i a força de guanyar duels individuals s’ha apropat a la porteria del rival. De fet, Ion ha pogut avançar el seu equip aprofitant el refús del porter però tot i que ha aconseguit marcar, el gol ha quedat anul·lat per fora de joc.

En la segona meitat, el Cantolagua s’ha defensat millor i no ha deixat que la Munta arribés amb fluïdesa. A poc a poc, els visitants s’han estirat i en una ocasió d’Ayesa, han enviat la pilota al pal. Finalment, han trobat el premi del gol en un xut de Beñat centrat que no ha pogut atrapar Segovia. En el tram final, la desesperació s’ha apoderat de l’equip de Nou Barris i ha estat el rival qui s’ha apropat al gol amb un xut de Navarrete al pal. La Muntanyesa, sense la participació de Sergio García i Verdú (que han vist el partit a la grada), s’ha quedat sense poder gaudir de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)