3a divisió FEF

La Muntanyesa es queda amb la mel als llavis

Copa. L’equip de Nou Barris queda eliminat en la fase prèvia del torneig contra el Cantolagua i perd l’oportunitat de jugar contra un primera divisió

muntanyesa 0 cantolagua 1

MUNTANYESA:Segovia; Montero, Santos, Álex Alba, Omar (Lele, 76’); Nico Kata, Ion; Joshua (Érik, 82’), Velillas (Balboa, 59’), Brian, i Pedro García.CANTOLAGUA:Bastarrica; Uriz, Ibai, Ongay, Izco; Echevarría (Navarrete, 51’), Ander Blanco, Beñat, Galisteo (Pablo Gil, 88’); Ayesa i Carlos.GOLS:0-1 (75’) Beñat.ÀRBITRE:Borja Guijarro.T.G.:Als locals Joshua, Velillas, Alba; al visitant Beñat.PÚBLIC:Sense públic a Nou Barris.

“Això era històric per al barri i per a nosaltres i ho hem llençat”, deia, amb llàgrimes als ulls, l’atacant Joshua en acabar el partit. La Muntanyesa afrontava una jornada d’aquelles que havien de quedar en la memòria d’un club humil i històric, amb 73 anys a les seves esquenes. L’equip de Nou Barris volia entrar en els anals de la història passant la fase prèvia de la copa i enfrontant-se a un equip de la primera divisió. Però un gol de Beñat en el minut 75 va deixar l’equip amb un pam de nas i va classificar el Cantolagua navarrès. La rauxa dels instants inicials va quedar en frustració per no haver aconseguit un objectiu que engrescava tota la comunitat, tot i que el Municipal de Nou Barris estava buit i només va sentir l’alè del grup d’animació incondicional aplegat fora de l’estadi.

La Muntanyesa va acabar cedint l’eliminatòria contra el Cantolagua amb la sensació que, si només hagués afinat una mica la punteria, l’alegria s’hauria quedat a Nou Barris. L’equip de José Alcaraz va començar fred, molt tens per la magnitud d’un partit que el superava a còpia de pilotes penjades del conjunt navarrès. Però, a partir del minut 15, l’equip va despertar a partir de les botes de Brian, que va ser un corcó en la banda esquerra. Seves van ser les conduccions que van propiciar les millors oportunitats i seu va ser el xut que va desembocar en el gol de Ion després que el porter no pogués assegurar la pilota. El jutge de línia, però, va invalidar el gol i els fantasmes de la falta d’encert de l’equip, que encara no ha marcat aquesta temporada –i ja és cuer de la lliga després de la victòria d’ahir de la Pobla–, van tornar a sobrevolar el Municipal.

La Munta, però, no es va rendir i va tenir una altra oportunitat amb un cop de cap de Nico Kata, sense èxit. En el segon temps, el Cantolagua va millorar les prestacions defensives i a la Muntanyesa li va costar arribar a Bastarrica. De fet, va ser l’equip visitant el que va tenir les millors ocasions, que van desembocar en un xut al pal d’Ayesa i en la diana de Beñat, amb un xut centrat que Segovia no va aturar. A partir d’aquí, l’ansietat es va apoderar de l’equip barceloní, que no va tenir ocasions per empatar.

Verdú i Sergio García veuen el partit a la grada

La Muntanyesa no va poder disposar en el partit d’ahir de cap dels seus dos flamants fitxatges, Verdú i Sergio García. El migcampista encara no ha rebut el transfer internacional procedent de la Xina, on va jugar per última vegada, mentre que el davanter va notar unes molèsties d’última hora en l’entrenament previ al partit, tal com va comunicar el club, i cap dels dos jugadors va poder entrar en la convocatòria. Tots dos, però, van ser amb el seu equip veient el partit des de la grada juntament amb la resta de jugadors no convocats.

La Muntanyesa sí que va poder fer jugar Lele i Nico Kata, dos dels seus últims fitxatges amb els quals pensa fer un salt de qualitat en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)