3a divisió FEF

El Lleida Esportiu anuncia el fitxatge de Sanku sense acord amb el Banyoles

3a divisió. El club del Pla de l’Estany, sorprès per l’anunci, assegura que el davanter continua sent jugador de la seva plantilla

L’anunci del Lleida Esportiu de la incorporació del davanter Sanku Jabbie ha agafat per sorpresa el Banyoles, que assegura que no hi ha cap acord entre els clubs i entén que el jugador continua formant part de la seva plantilla. El Banyoles assegura que el director d’operacions del Lleida Esportiu, Gerard Escoda, havia contactat diverses vegades amb el Banyoles mostrant interès pel davanter, però que el club banyolí sempre ho havia descartat. El Banyoles manifesta en un comunicat que ni el club lleidatà ni el jugador s’hi han adreçat.

Sanku va arribar aquesta mateixa temporada al conjunt del Pla de l’Estany, en la seva primera experiència a tercera, després de marcar molts gols en categories més baixes. Sobretot en el curs 2018/19, que va tancar amb 35 gols a segona catalana amb el Guíxols. La temporada passada, va jugar primer al Palamós (3 gols a primera catalana) i després al Guíxols (sis gols en cinc partits).

La intenció del Lleida Esportiu és fitxar Sanku, de 25 anys, a llarg termini, per quatre temporades, com a aposta de futur. Primer, però, s’haurà d’entendre amb el Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)