Territorial

El retorn del futbol català, el 5 i 6 de desembre

Futbol. La federació catalana marca la data per reprendre les competicions territorials, sempre que ho permeti la normativa

La junta directiva de la federació catalana de futbol ha fixat per al primer cap de setmana de desembre (5 i 6) el retorn de les competicions d’àmbit territorial. La mesura s’aplicarà sempre que ho permeti la normativa i les restriccions del Procicat per a la pràctica esportiva no s’allarguin més enllà del 23 de novembre. La idea és que, un cop es permeti reprendre l’activitat esportiva, els equips tinguin un marge –pràcticament dues setmanes– per preparar el retorn a la competició. Les restriccions del Procicat, encara vigents, impedeixen no només competir sinó també fer entrenaments.

Les competicions que s’han de reprendre a partir del 5 i 6 de desembre són les de l’àmbit territorial, de primera catalana en avall i de base. N’hi havia, de fet, que encara no havien començat. La federació catalana ha de definir encara com es durà a terme la tornada de les competicions, amb calendaris fixats que no s’han pogut respectar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)