Girona

La federació de penyes demana empatia al Girona

Girona. El president de la federació fa saber al club el malestar pel cobrament de la quota de soci

El president de la federació de penyes del Girona, Cristóbal Sánchez, ha enviat una carta al director general del club, Ignasi Mas-Bagà, per fer-li arribar “el malestar de molts socis i abonats de les penyes” arran del pagament dels abonaments i, sobretot, de la quota de soci. El Girona cobrarà al desembre 50 euros de la quota de soci, que és independent de l’abonament. El club va mantenir a principi de temporada els preus dels abonaments de la temporada passada (els de l’anterior etapa a segona A, descomptant-hi els 50 euros perquè no sortís més car als abonats) però cobra les quotes d’abonament i de soci en fases diferents. El president de la federació de penyes entén que és una mesura que ve de LaLiga i que no cobrar la quota representaria una situació difícil per al club, però agrairia algun gest cap a la massa social. “És una qüestió d’empatia”, assegura Cristóbal Sánchez. La intenció de la federació és mantenir una trobada amb representants del club la setmana que ve.

Amb els partits a porta tancada, el club va apostar per cobrar la meitat de la quota de l’abonament, amb el compromís ferm d’acabar passant comptes en funció dels partits que s’obrin als abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)