3a divisió FEF

Xoc de dinàmiques

3a divisió. El Banyoles, que encara no ha puntuat, rep un Girona B que no coneix la derrota, mentre que el Peralada rep el Sant Andreu

El Banyoles està de pega en aquest inici de curs, i és que els de Pitu Batlle han perdut per la mínima els tres partits que han jugat tot i demostrar un bon nivell. Per això els del Pla de l’Estany confien treure’s l’espina aquesta tarda (16.30 h) aprofitant que juguen a casa, tot i que no ho tindran gens fàcil perquè reben el Girona B, un dels equips que ha començat en millor forma la temporada tot i que arriba després d’un empat a zero contra l’Horta en un partit gris. Per al duel d’avui els banyolins només tindran la baixa de Marçal Sáenz, mentre que el Girona B té tothom disponible, amb la incògnita de veure què fa amb els quatre futbolistes que van entrar ahir a la convocatòria de Francisco amb el primer equip.

El retorn del Peralada

A banda del duel gironí a la mateixa hora també jugarà el Peralada, que ha tingut una setmana de descans. Els xampanyers tenen l’objectiu de mantenir-se invictes però tindran un test complicat amb la visita del líder, el Sant Andreu, que ha guanyat els quatre partits que ha disputat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)