Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“M’haig de contenir per evitar una sanció”

Calent, indignat, irònic, enfadat, contrariat i ja al final, mossegant-se la llengua per evitar mals majors. Així és com Francisco va atendre els mitjans de comunicació per valorar la derrota contra el Mallorca: “En els primers quinze minuts ells han estat millors que nosaltres. Havíem preparat el partit molt bé però just Pablo Moreno ha pressionat el seu central alt, una errada greu que ha acabat amb el 0-1. Ens hem refet, hem jugat a camp contrari i, fins i tot, hem fet un gol, per mi legal, i això té mèrit. Hem generat prou joc per sumar un punt, però marxem amb les mans buides i estem cabrejats”, va dir Francisco, més convençut i contundent que mai.

Les accions polèmiques

“Per mi el gol és legal. I la possible vermella a Galarreta, no sé com s’ha vist a la televisió, però no té intenció de jugar la pilota, com Monchu a Almeria, però no l’han expulsat, al contrari que Monchu. Hi havia pèrdues de temps constants i hem fet menys faltes perquè intentàvem jugar més. Hem marxat afectats”, analitzava el tècnic andalús del Girona, que afegia: “Quan he vist la vermella a Sylla m’he indignat amb ell. És un noi magnífic i no em quadrava. De fet m’ha dit que parlava amb un altre jugador, i crec en la seva paraula, si no tindrà una multa.”

El Girona no va entrar bé al partit, un guió que no era el previst per Francisco: “Més que desordenats. l’equip ha sortit amb massa ambició. No era la intenció anar per ells però la gana d’alguns ens ha descompensat. Ens hem centrat i després hem estat bé, i hem aconseguit l’empat que el VAR ha anul·lat, l’àrbitre l’havia donat, que és qui reconeix la intensitat de les accions. Els del Mallorca ens miraven amb complicitat i no entenien res ja que no havien ni protestat”, s’escalfava l’entrenador, que després reconsiderava: “Haig de ser neutral i he de dir que no hem perdut per l’àrbitre. Hi ha companys meus que s’han posat en aquestes disputes i han estat sancionats. M’haig de contenir per evitar una sanció, i és que al final de partit ja li he dit que qui marxarà a casa si no obté bons resultats seré jo. Entenc que ells no es volen equivocar i algun dia el VAR ens ajudarà”, va dir amb ironia el tècnic, que sobre les múltiples baixes es posava les mans al cap: “Mai m’havia passat una cosa així. Hem de superar-ho, quan hi siguem tots, tot anirà millor.”

IMPOTÈNCIA

“Hem generat prou joc per sumar un punt, però marxem amb les mans buides i cabrejats”

LES ACCIONS

“Per mi, el gol és legal, l’expulsió de Galarreta clara i, a més, no s’ha jugat a res en cap dels últims minuts”

“Hem sabut patir i vèncer”

El tècnic del Mallorca, Luis García Plaza, també va atendre els mitjans de comunicació per valorar la victòria del seu equip: “El Girona és un autèntic equipàs. Havíem de guanyar 0-4? L’equip rival juga, ens ha pressionat, han fet un partit intens i hem sabut patir i treballar per vèncer”, deia el tècnic, que va afegir: “Ens hem enfrontat a un rival ben treballat, no enllaçàvem bé, però estem fent una cosa difícil que és encadenar onze partits sense perdre, valorem-ho.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)