El Peralada rescata un punt en el tram final

3a divisió. Un gol de Josu en el 86’ serveix al conjunt xampanyer per empatar amb el Sant Andreu i confirmar l’inici prometedor

PERALADA 1 SANT ANDREU 1

PERALADA:Aroca, Coro, Romero, Micaló (Hwang, 83’), Iván Amoedo (Muritala, 66’), Pime (Casanova, 66’), Èric Vilanova, Josu, Ritxi, Arnau Ortiz i Maxi.SANT ANDREU:Arnau, Llamas, Noguera, Kilian, Alcover (Lanzarote, 80’), Serramitja (Franco, 80’), Sidibé, Baquero (Juanan, 61’), Carreón (Poves, 89’), Ferrón (Víctor, 80’) i Albertito.GOLS:0-1 (77’) Noguera. 1-1 (86’) Josu.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:Als visitants Noguera, Carreón i Juanan.T.V.:cap.

Amb una diana de Josu in extremis, en el minut 86, el Peralada va rescatar un punt contra el Sant Andreu (1-1), que li permet mantenir-se invicte després de cinc jornades (quatre pels xampanyers) i confirmar l’inici prometedor del grup orientat per Albert Carbó, que acumula dues victòries i dos empats. El recollit ahir al municipal de Peralada va ser en un matx competit, en què en la primera part els de l’Alt Empordà van haver d’aguantar les arribades visitants, que van generar sensació de perill, sobretot en el tram final, a través de Kilian. Aroca, el porter dels empordanesos, va ser, una vegada més, providencial per sostenir els seus, fins que en la segona part res va poder fer quan, a la sortida d’un córner centrat per Alcover, Joan Noguera (77’) va obrir la llauna. Quedava poc temps i la reacció del Peralada no es va fer esperar. Ritxi (84’) va estavellar una pilota al pal, just abans que Josu (86’) –després d’un doble xut: el primer, aturat pel porter Arnau i el segon, rematat ja a dins– establís l’empat amb què va finalitzar l’enfrontament.