Sabadell

Un altre gol tardà deixa el Sabadell sense premi

2a divisió A. Els arlequinats es tornen a desajustar en una jugada puntual del tram final i acaben cedint els punts contra un rival directe

LOGROÑÉS 1 SABADELL 0

LOGROÑÉS:Santamaría; Iago López, Gorka, Bobadilla, Sáenz; Errasti (Jaime Sierra, 63’), Andy; Paulino (Zelu, 38’), Olaetxea, Martínez (Dani González, 63’); i Leo Ruiz (Vitoria, 86’).SABADELL:Mackay; Rubio (Víctor García, 77’), Capó (Guruzeta, 86’), Ibiza, Sierra, Ozkoidi; Undabarrena (Cuevas, 86’), Ángel (Boniquet, 86’); Stoichkov, Juan Hernández (Astals, 59’); i Edgar.GOLS:1-0 (83’) Leo Ruiz.ÀRBITRE:Hernández Maeso.T.G.:al local Gorka; als visitants Ángel Martínez, Víctor García.PÚBLIC:sense públic a Las Gaunas, a porta tancada.

Amb certa desesperació, el seguidor del Sabadell veu com el seu equip torna a deixar escapar un botí en el tram final del partit. La classificació diu que el Sabadell necessita aconseguir els tres punts com més aviat millor, però el sentit comú –per boca del seu entrenador– també aconsella no perdre un punt quan no n’has pogut obtenir tres. El Sabadell va tornar a caure, per tercera jornada consecutiva, i ho va fer, com en les dues ocasions anteriors, per un gol en el darrer quart d’hora de partit. I, com en els precedents, l’equip el va encaixar quan estava arribant amb més claredat a la porteria contrària.

El partit, en general, va ser soporífer. No hi va ajudar gens ni mica l’estat del terreny de joc ni el fet que es veiessin les cares dos equips que el curs passat estaven competint en la segona divisió B. Així, el primer temps va anar passant sense que cap dels dos conjunts reeixís a combinar la pilota amb fluïdesa, tot i que sí que va existir cert domini territorial dels locals. El Sabadell, que amb prou feines passava del mig camp, almenys tenia l’equip rival controlat. Mackay no va tenir gaires problemes, tret d’un xut centrat que va haver de blocar en dos temps, i el perill arlequinat es va resumir en una prometedora passada que ningú va rematar.

Els d’Antonio Hidalgo van entrar millor en el segon temps i, a poc a poc, van tancar el rival a la seva àrea. Com en la primera part, res de prometedor, fins que en el minut 70 Edgar Hernández va enviar un servei de falta escorat al travesser. Animat per l’ocasió, el Sabadell va estirar la corda, però es va trencat pel costat contrari. Una pèrdua incomprensible de Stoichkov, una mala defensa de Capó i la mala cobertura d’Ángel van deixar el camí lliure per al gol del triomf local.

ELS VESTIDORS

22 equips
amb propera
En la primera part hem començat millor, però després hem hagut d’anar ajustant tot el partit
Sergio Rodríguez
entrenador del logroñés
Massa premi per a ells. Hem tingut el control, però el nostre xut ha anat al pal i el seu, a dins
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)