Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Estic molt orgullós d’aquest equip”

Molts dies s’ha vist Francisco content en la roda de premsa, però segurament cap tant com ahir, i és que la victòria a l’RCDE Stadium és una injecció de moral immensa per als gironins. “Per descomptat que la victòria d’avui és molt important anímicament, perquè arriba en una dinàmica no gaire positiva de resultats i tenint nou baixes de pes per visitar el líder. Ens va fantàsticament bé i hem de donar l’enhorabona als jugadors pel seu compromís”, va comentar el tècnic andalús, que gairebé va qualificar la gesta d’heroïcitat: “Tots els jugadors sabien que veníem a lluitar moltíssim, a tancar els passadissos interiors i a intentar que no arribessin còmodes a dalt. Sempre tinc una mentalitat guanyadora i per això hi confiàvem, però gairebé és una heroïcitat.”

Tot i anar a remolc durant molts minuts, Francisco va comentar després del partit que en cap moment es va veure sense possibilitats. “En la primera part teníem el partit força controlat però ens ha arribat el gol en una jugada que tenim ben preparada però en què Yan no ha sortit. Tot i això hem seguit amb el pla de partit previst i crèiem que tindríem l’oportunitat, com així ha estat. Per això tampoc he fet canvis aviat perquè veia que l’equip estava bé. Tot i estar perdent, ho teníem controlat i trobàvem espais en algunes jugades. No hem d’oblidar que fins avui l’Espanyol havia encaixat poquíssims gols”, va destacar el tècnic, que va definir les sensacions que va viure amb el gol de Samu, l’1-2: “No enganyaré ningú, ha estat una gran satisfacció. Al camp del líder, amb les baixes que teníem... Estic molt orgullós de l’equip, però tant com ho estava abans del partit. La victòria ens satisfà moltíssim.”

SOTA CONTROL

“Teníem el partit força controlat en la primera part, fins que hem encaixat el gol”

CONFIANÇA

“Crèiem que tindríem l’oportunitat. Al final l’1-2 és una gran satisfacció”

Vicente Moreno: “No hem fet el 2-0 i s’ha escapat”

El tècnic de l’Espanyol es va mostrar disgustat en la roda de premsa, i és que el resultat va deixar mal cos als blanc-i-blaus. “És un resultat dolorós perquè volem guanyar tots els partits, però no ho hem pogut fer i estem fotuts i amb una sensació negativa”, va comentar el tècnic, que creu que els petits detalls van decantar la balança en el tram final: “La nostra idea era fer el 2-0 i per això hem posat jugadors d’atac. De fet hem tingut les ocasions per fer-ho, sobretot les dues de Puado, i després han passat coses que poden passar, i és que segurament no hem fet el millor partit col·lectivament ni en atac ni en defensa. No hem patit fins als gols, però la sensació era que estava obert. Vaig avisar que seria complicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)