Girona

Francisco: “Necessitem punts per tenir confiança i millorar”

El tècnic del Girona analitza el partit de demà al Carlos Belmonte contra l’Albacete

Francisco ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa telemàtica per parlar del partit que demà enfronta al Girona al feu de l’Albacete (18.15h). Abans ha ofert la convocatòria que està composta per: Juan Carlos, Suárez i Muric (p.), Bernardo, Franquesa, Ramalho, Stuani, Cristóforo, Nahuel Bustos, Samu Saiz, Monchu, Yan Couto, Calavera, Sylla, Pablo Moreno, Luna, Santi Bueno, Yoel Bárcenas, Gumbau, Ibra Kébé, Pachón i Suleiman.

Com està l’equip?

“L’equip necessitava una victòria. Va ser patida però ens feia moltíssima falta. Ara torna la competició, ens enfrontem a un rival que és cert que no està obtenint resultats però ve de jugar un bon partit a Gijón, canviant el sistema, jugant amb tres centrals. I l’equip té ganes de jugar-lo, de treballar durant els 90 minuts i està amb mentalitat guanyadora.”

Els lesionats: Valery, Juanpe i Aday

“Valery i Aday han fet part de la sessió amb el grup i això és una alegria. Son jugadors que per a final de mes o a prinicipi de gener ja els tindrem disponibles. Juanpe sí va una mica més lent, entrats principis d’any no es podrà incorporar. Però és important, aquest matí ja hem estat molts jugadors del primer equip entrenant, mentre més siguem la competitivitat puja i haurà jugadors amb minuts que podran descansar.”

Més descans que l’Albacete

“Hem viscut aquesta situació en diversos partits, arribar amb menys recuperació que el rival i en algun d’ells hem tret resultats positius. Per tant no hi ha confiança de cap tipus encara que faci 48 hores que venen de jugar a Gijón, en un camp que es va enfangar a més i això dificulta el joc i pesa més les cames. Però no estem relaxats ni confiats, ells s’hi juguen molt també. Competirem al màxim, hem preparat bé el partit, sabem contra qui juguem. Serà un partit molt difícil. ”

Yan Couto i Pablo Moreno

“Yan aquest matí ha tornat a entrenar amb normalitat. Durant la setmana sí és cert que no ha pogut entrenar-se al 100%, hem intentat que pugui estar a punt per competir, ja sigui d’inici o el què li toqui jugar. Igual que Pablo Moreno, durant la setmana l’hem estat cuidant i avui ha completat l’entrenament amb molt bones sensacions. I demà decidirem si surt d’inici o ho fa amb el partit començat. És una alegria tenir aquests dos jugadors que ens puguin ajudar. És important, com ja he dit, anar sumant efectius.”

L’Albacete no arrenca

“És difícil ficar-se a un equip en què no estàs en el dia a dia però sí és cert que quan entres en una dinàmica dolenta a segona divisió A és difícil sortir-ne. És una categoria molt complicada. Jo em preocupo del meu equip, hem passat dificultats també i ens estem sobreposant mica en mica. “

Enllaçar victòries

“Demà és un partit importantíssim. Aconseguir una bona dinàmica et permet posar-te en zones còmodes i altes, però nosaltres només pensem en els tres punts de demà. Ens fan falta per seguir tenint confiança i millorant el nostre joc, però amb punts, competint, sabem qui som, com volem fer les coses i com volem guanyar. Ens centrem en demà.”

La davantera

“És un beneit problema. Tenim on escollir, que això és important, i la competitivitat entre ells augment i se’n beneficia l’equip. Hem tingut dies per recuperar el partit i tenim a tothom preparat i també tenim un partit proper. Intentaré treure el millor equip per guanyar al Carlos Belmonte i veurem quins davanters juguen que és un luxe que Nahuel, Sylla i Stuani estiguin a punt.”

L’Albacete

“En l’últim partit va jugar amb línia de tres centrals i ens hem preparat per si ens podem trobar amb aquesta situació. El què sí tenim clar és que tenen davanters potents com Ortuño o Zozulia, jugadors dinàmics per darrera que van bé a l’espai i que dominen la segona jugada. Haurem de ser un equip equilibrat sense pilota, tenir un sacrifici enorme, pressionar fort i , sobretot, quan tinguem la pilota interpretar bé els espais,l com volem arribar i de quina manera a camp rival i això hem treballat i espero que demà es vegi. Espero un Girona més atrevit amb la pilota, això és el que volem, a partir de créixer amb la solidesa defensiva. Hem de fer molt bé les coses perquè qualsevol rival t’ho posa difícil i amb tots els respectes a l’Albacete demà intentarem anar a per la victòria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)