Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Espero un Girona més atrevit amb la pilota”

Tot i que la imatge oferta va estar lluny de ser estimulant, el triomf de dimarts contra el Mirandés (1-0) va suposar una alenada d’aire fresc per a Francisco i el grup que orienta després de dues derrotes seguides. “L’equip necessitava una victòria. Va ser patida però ens feia moltíssima falta”, va dir el tècnic ahir en la roda de premsa telemàtica. “Necessitem punts per seguir tenint confiança i millorant el nostre joc. Hem de seguir competint, sabent qui som, com volem fer les coses i com volem guanyar, però amb punts”, va insistir el preparador, que aspira a veure avui al Carlos Belmonte un equip millorat respecte al de dimarts. “Espero un Girona més atrevit amb la pilota, que és el que volem, i que creixi a partir de la solidesa defensiva”, va explicar.

Sobre el rival, l’Albacete, un conjunt que no acaba de rutllar i que, a més, afronta el partit amb 48 hores menys de descans que els blanc-i-vermells, Francisco va mostrar-se cautelós i va rebutjar qualsevol senyal de confiança, en un sentit i l’altre. “No estem relaxats ni confiats, ells s’hi juguen molt també”, va advertir. “Haurem de fer molt bé les coses perquè qualsevol rival t’ho posa difícil. Són un equip amb davanters potents com Ortuño i Zozulia i jugadors dinàmics que van bé a l’espai i que dominen la segona jugada”, va indicar. “Haurem de ser un equip equilibrat sense pilota, tenir un sacrifici enorme, pressionar fort i sobretot, quan tinguem la possessió, interpretar bé els espais, i com volem arribar i de quina manera a camp rival”, va assegurar l’entrenador, sabedor que una altra victòria aquesta tarda seria un impuls: “Hi anem amb mentalitat guanyadora. És un partit importantíssim. Aconseguir una bona dinàmica et permet posar-te en zones còmodes i altes, però nosaltres només pensem en els tres punts contra l’Albacete.”

López Garai: “El Girona té gent determinant”

Aritz López Garai, el tècnic de l’Albacete, està intentant que l’equip surti del sotrac. “Hem de fer bo l’empat de Gijón guanyant el Girona”, va reblar l’entrenador. “Tindrem al davant un equip que es va quedar a un gol de pujar a primera. Té gent de nivell, jugadors determinants, però aquesta categoria et permet competir contra qualsevol si estàs bé”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)