Reus

L'escenari més exigent

Reus. L'equip roig-i-negre espera aconseguir la victòria en el primer partit de la seva història a segona A, en què fa el complicat desplaçament a l'estadi d'un pes pesant com el Mallorca

Qui havia de dir fa un lustre, quan el Reus, un club acostumat a la tercera divisió, celebrava ser a segona B, que avui l'equip roig-i-negre tindria partit de lliga a Son Moix. El futbol és molt gran i enguany la capital del Baix Camp tindrà el seu club més emblemàtic jugant a la Lliga de Futbol Professional. El començament d'aquesta etapa històrica, però, no podia ser més exigent. I és que els jugadors de Natxo González comencen amb un partit a l'estadi del Mallorca, un històric en hores baixes que té el retorn a primera divisió entre cella i cella.

El tècnic del Reus, de fet, és conscient que els seus hauran de suar de valent si volen aconseguir un bon resultat contra “un rival que està fet per pujar, des de la primera jornada, a primera, i que intentarà guanyar per posar-se a dalt.” Respecte les possibilitats dels seus, González és sincer i creu que no hi ha prou elements per comparar-se amb el Mallorca: “Estem expectants, ja que en tota la pretemporada no ens hem trobat un rival similar.” El seu bloc de jugadors, en tot cas, està preparat i no s'arronsarà: “Si aquest equip és aquí, és perquè ha demostrat tenir molta personalitat en qualsevol escenari. No ens hem de deixar intimidar.”

Amb vista al partit històric d'avui, l'entrenador basc té tota la plantilla a la seva disposició tret de Vitor, David Haro i Máyor, que estan lesionats. La línia ofensiva, doncs, és la que més es ressentirà de les baixes. Alhora de configurar el primer onze del Reus a segona B, Natxo explica que no tindrà en compte si els futbolistes eren a l'equip l'any passat o acaben d'arribar. Ho té clar: “Jugaran els qui crec que han estat millors durant la pretemporada i han mostrat més regularitat.”

Si Natxo González té tres baixes a les seves files, Fernando Vázquez pot disposar de tots els seus homes tret d'Óscar Díaz, que arrossega una sanció de l'any passat. L'entrenador vermell, tot i la condició de novell del Reus, no se'n refia gens i demana tensió als seus jugadors: “Hem de jugar amb humilitat [...] El partit dependrà de la nostra agressivitat i la nostra força.”

LES FRASES

Estem expectants de com respondrem, ja que no ens hem trobat cap rival similar en la pretemporada
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
El Reus ens ho posarà difícil i hem de jugar amb humilitat. El partit dependrà de la nostra intensitat
Fernando Vázquez
ENTRENADOR DEL MALLORCA
Mallorca-Reus.
19:00 (avui) Ais Reig
Elx-Rayo Vallecano.
19:00 (avui) Eiriz Mata
Alcorcón-Osca.
19:00 (avui) Sagués Oscoz
Còrdova-Tenerife.
21:00 (avui) Prieto Iglesias
Numància-Llevant.
19:00 González Fuertes
Nàstic-Lugo.
19:00 Cuadra Fernández
Sevilla B-Girona.
21:00 Pulido Santana
Valladolid-Oviedo.
22:30 Pérez Montero
Saragossa-UCAM.
20:00 (dilluns) Valder Aller
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)