1a femenina

El Barça, campió golejant

Copa Catalunya femenina. El conjunt blaugrana va aconseguir el tercer títol de campió seguit superant amb contundència l'Espanyol

El Barça femení va aconseguir ahir la seva tercera copa Catalunya seguida, després de golejar l'Espanyol en un derbi que ja és un clàssic d'aquesta final. En el primer temps, les noies de Xavi Llorens van veure com les blanc-i-blaves, rigoroses en defensa, els posaven les coses difícils, tot i que no podien evitar el gol inicial de Jennifer Hermoso en el minut 13. La resta de gols no van arribar fins ben entrat el segon temps, quan el Barça va imposar el seu futbol de toc i va acabar guanyant amb contundència.

BARÇA6 ESPANYOL0

BARÇA: Paños, Marta Torrejón, Ruth, Line, Leila, Marta Unzué, Gili, Irene, Bárbara, Jennifer Hermoso i Alèxia Putellas. També van jugar: Melanie, Míriam, Patricia, Aitana, Olga Garcia i Mariona. ESPANYOL: Norma, Elba, Helena, Estibaliz, Inés Juan, Carola, Sara, Zaira, Baudet, Anair i Brenda. També van jugar: Elisa, Pilar Garrote, Núria Garrote, Paloma, Gemma i Maria Molina. GOLS: 1-0 (13') Jennifer H. 2-0 (55') M. Torrejón. 3-0 (64') A. Putellas. 4-0 (68') Aitana. 5-0 (74') Olga. 6-0 (89') Mariona. ÀRBITRE: Líndez Siurana. T.G.: a Elba, Zaira i Inés Juan, de l'Espanyol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)