Reus

Canvi de tercer porter i recerca de l'últim reforç

Reus. El club roig-i-negre acomiada Embela i fitxa Sillero (Còrdova), i avui espera fer una última incorporació, en principi un central

Quan fa un parell de setmanes el Reus va fitxar el lateral dret Joan Campins, la plantilla es donava per tancada, amb tres porters i dos jugadors per a la resta de demarcacions. Però un parell d'imprevistos han donat feina extra a la secretaria tècnica, encapçalada per Sergi Parés. Per una banda, la negativa del porter Aitor Embela a renunciar a la fitxa del primer equip per tenir llicència del filial ha acabat amb el seu comiat i la incorporació, per substituir-lo, d'Antonio Sillero, de 23 anys i que el juny passat va tancar una etapa d'onze anys entre el planter i el filial del Còrdova. Sillero accepta el fet de tenir fitxa del filial i dos porters, Edgar Badia i Jordi Codina, per davant.

L'altre imprevist ha estat la marxa d'Isma Moyano al Badalona, feta pública poc abans del segon partit de lliga. Sense el vallesà, el Reus té ara tres centrals –Olmo, Melli i Atienza–, de manera que el més probable és que l'última incorporació de l'estiu –el màxim accionista, Joan Oliver, va assegurar ahir que hi hauria moviments abans del tancament del mercat aquest dimecres a la nit– sigui un futbolista per a l'eix de la defensa. No es pot descartar, però, que es reforci alguna altra demarcació.

Impacte econòmic

La jornada d'ahir va donar més de si per al Reus, ja que la Cambra de Comerç va presentar un estudi sobre l'impacte econòmic de l'ascens a segona A, xifrat en més de 5 milions d'euros (més informació a El Punt Avui), i el club va signar un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Cambrils perquè el filial, de primera catalana, hi jugui i s'hi entreni.

L'OBJECTIU

La marxa de Moyano fa que l'única posició amb carències sigui la de central
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)