Girona

El Girona cedeix Ilyas Chaira al Costa Brava

Nou acord. Els dos clubs gironins tornen a ajudar-se amb una nova operació en forma de cessió. L’extrem esquerre ja va jugar la campanya passada a préstec amb l’Eivissa

El Girona ha anunciat la sortida de l’extrem Ilyas Charia en qualitat de cedit al Costa Brava. El ripollès defensarà els colors blau-i-vermells fins el final de la present campanya competint a la primera divisió FEF. El jugador nascut fa 20 anys i format a les categories inferiors del club de Montilivi, ja va jugar el curs passat cedit amb la UD Eivissa, club amb el qual va aconseguir l’ascens a segona A (8 partits, una diana i 129 minuts de joc acumulats).

Els dos clubs gironins que juguen en les categories més elevades del futbol estatal tornen a ajudar-se en una nova operació que porta un jugador propietat del Girona a l’equip dirigit per Oriol Alsina, i és que, la temporada passada, Jonathan Dubasin, ja va fer el camí que enguany farà Ilyias Chaira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)