Girona

El deute de Míchel

“El Girona m’està donant tota la confiança i la vull tornar. Ho estic fent amb treball, però ho he fer amb resultats”, reconeix l’entrenador blanc-i-vermell

El madrileny no vol cap desconnexió al darrere

Míchel Sánchez viu una situació que no esperava. Encallat en la zona de descens, el Girona acumula sis derrotes en les deu primeres jornades –ara viu la segona sèrie de tres derrotes consecutives– que reforcen una crisi inesperada. Tot hauria pogut fer un tomb dissabte passat, si la millora el dia que va sortir amb l’esquema de tres centrals hagués tingut recompensa, però tampoc hi va haver manera. El club, però, manté la confiança en l’entrenador, que ho valora: “Per mi és el més important. Tinc molta gent de l’entorn preocupada, i els dic que la meva sensació en el club és que rebo afecte i confiança. Tant de bo pugui tornar aquesta confiança”, explicava ahir al migdia el madrileny, realista: “Ho estic fent amb treball, però ho he de fer amb resultats. M’hi estic deixant la vida, però això va de guanyar i vull guanyar. M’estan donant tota la confiança que necessitem, i sé que en moments difícils hi ha llocs on això no passa. Espero tornar-la, ja des de dijous, amb bons resultats.”

Míchel assumeix el context dur: “La realitat és que estem en una situació delicada. M’agradaria enllaçar victòries, però potser estarem en una fase d’alts i baixos, i hem d’estar preparats.” Veu poques distàncies i molt d’equilibri, però no vol fer càlculs: “S’ha de guanyar un partit i s’ha de fer ja. La competició et diu que hi ha molta igualtat. No hi ha cap equip que estigui fent un cop sobre la taula, com l’Espanyol o el Mallorca l’any passat. Hi ha igualtat i hi pot haver moments per a tot. Però el que passa és que estem en una situació difícil i ara no diré que el nostre objectiu serà lluitar per l’ascens. L’objectiu és guanyar a Miranda.”

A Míchel, li va agradar com es va desenvolupar l’equip amb l’esquema de tres centrals. Però també té clar que han de corregir detalls que els estan castigant molt, i va citar desconnexions com la que els va costar l’1-2 de l’Osca quan buscaven la remuntada. “Vam acabar 1-3. Podem parlar d’injustícia, però és la realitat i hem d’assumir-la i estar preparats. L’altre dia vam tenir 20 situacions de gol i deu xuts a porta. Però n’hauríem fet prou si haguéssim defensat bé. No pots estar treballant molt bé 80 minuts i desconnectar en una acció.” I va apuntar: “Ens hem de reivindicar a partir del que vam fer l’altre dia. Amb les coses bones, i amb els detalls per polir. Hi ha determinats moments en què no som forts defensivament, i això s’ha de corregir.”

L’altre dia vam acabar 1-3. Podem parlar d’injustícia, però és la realitat i hem d’assumir-la i estar preparats
Míchel Sánchez
Estem marcant poc. L’altre dia vam tenir 20 situacions de gol. Però n’hauríem fet prou si haguéssim defensat bé
Del club, rebo afecte i confiança, i és molt important. Sé que en moments difícils hi ha llocs on això no passa
S’ha de guanyar un partit i s’ha de fer ja. Hi ha molta igualtat, però el nostre únic objectiu és guanyar el partit de dijous

Terrats i Juncà no arriben a temps i Stuani és dubte

X.M.

El Girona farà aquest matí l’últim entrenament, i després se s’anirà en autocar cap a Miranda de Ebro. Míchel tornarà a estar limitat al mig del camp, perquè no només hi ha la lesió greu de Pol Lozano, sinó que Ramon Terrats encara no estarà a punt. El barceloní es va lesionar al turmell a l’Anxo Carro –substituït abans del descans precisament per Lozano– i ja es va perdre la visita de l’Osca, en què Aleix Garcia va ocupar la posició de pivot. “És la zona que més ens limitarà, però tenim recursos. Hi ha Artero, Ibrahima Kébé i fins i tot hi podem posar un jugador diferent”, va comentar l’entrenador blanc-i-vermell. Tampoc serà a Anduva David Juncà, que s’entrena amb el grup i que Míchel compta tenir a punt per al partit de dilluns contra el Saragossa. L’última sessió també aclarirà si Cristhian Stuani podrà jugar contra el Mirandés. Als problemes de cervicals que arrossegava, l’uruguaià hi va afegir un cop a la cuixa que va rebre en el partit contra l’Osca, del qual va disputar els últims 20 minuts. “Ha estat treballant al marge del grup, però la sensació és que podrà fer l’últim entrenament i viatjar”, va augurar Míchel, que tornarà a citar el jove davanter del filial Dawda Camara si Stuani no pot entrar en la convocatòria. “Està treballant amb nosaltres i està preparat. Tinc plena confiança en l’ajuda del filial”, va dir l’entrenador blanc-i-vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)