Girona

Artero s’hi afegeix

D’estrena. El migcampista de la Bisbal debuta amb el primer equip en la recta final. “No volia que s’acabés mai. M’ha passat volant”, diu

Ricard Artero ha seguit el camí que ja havien fet Òscar Ureña i Gabri, i ja té experiència en el futbol professional. El jove migcampista de la Bisbal d’Empordà era habitual en les convocatòries de Míchel, que ja l’havia elogiat més d’una vegada i esperava el context ideal per fer-lo debutar. El moment va ser contra l’Alcorcón, amb 3-1 en el marcador. Artero, de 18 anys, va substituir Nahuel Bustos (73’). Va començar bé, fent una bona passada a Valery, i va conduir un contraatac en què va acabar perdent gas i va acabar rebent un cop que el va fer sortir un instant del camp. Va tornar i va celebrar el triomf i el debut. “És una sensació increïble, debutar en aquest estadi amb tanta gent. No volia que s’acabés mai; m’ha passat volant.” El jugador agraïa el suport dels companys. “Amb jugadors com Stuani i Bernardo, que t’ajuden en tot, es fa més fàcil.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)