Girona

Míchel: “Hem d’assumir les baixes amb naturalitat”

El tècnic del Girona Míchel Sánchez ha analitzat aquest migdia el moment de l’equip en la roda de premsa prèvia del partit de dilluns al camp del Tenerife.

La dinàmica

“Guanyar a casa o a fora és el mateix. El més important és com venim i la dinàmica que portem. Des de la derrota contra l’Osca que ens agrada el que veiem i les últimes quatre jornades ens han donat la raó. Estem en la bona línia de treball i necessitem tenir aquesta sensació de fortalesa”.

Les baixes

“Hem d’assumir les baixes amb naturalitat. Ens dona l’oportunitat que molta gent es pugui reivindicar. Són moltes baixes però la plantilla està preparada per respondre perquè la gent entrena molt bé i hi ha jugadors del filial que entrenen amb nosaltres i poden aportar. Tenim la obligació d’anar a Tenerife amb la seguretat que tot i les baixes farem un gran partit.”

El rival

“No hi ha cap rival fàcil dins de la categoria, però estic segur que el Tenerife estarà igul de preocupat que nosaltres. És l’equip de la lliga que menys ocasions concedeix i això vol dir que fan un treball defensiu espectacular. Haurem de tenir molt bona circulació de pilota, guanyar els duels indiviuals... En definitiva, jugar a futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)