Girona

Debutants sense parar

El cinquè. El gavanenc Àlex Sala engreixa la llista de joves futbolistes que han tingut l’oportunitat d’estrenar-se a segona A aquest curs

Mai la porta del primer equip havia estat tan oberta com ara. Entre les limitacions de la plantilla i l’allau de baixes, la llista de joves debutants no para de créixer, fins al punt que hi ha hagut una estrena en les tres últims jornades de lliga. Contra l’Alcorcón va ser el bisbalenc Ricard Artero, que està agafant pes, que diumenge va tornar a jugar i que fa tota la pinta que Míchel li anirà donant oportunitats. Al cap de quatre dies va ser el banyolí Dawda Camara qui va treure el cap, a Tenerife. I diumenge s’hi va afegir Àlex Sala, el cinquè debutant del curs d’una llista que van encetar ben aviat Òscar Ureña i Gabri.

Àlex Sala, amb el dorsal 34, va entrar en el temps afegit. Estava a punt per substituir abans Aleix Garcia, que havia hagut de ser atès, però l’ebrenc es va recuperar i Sala va acabar entrant per Ibrahima Kébé, un altre jove amb protagonisme creixent. Nascut l’abril del 2001, Àlex Sala va arribar al gener al filial, en la seva primera temporada de sènior, procedent del Barça. Havia acabat l’etapa en el Barça juvenil i, després d’una lesió, no va arribar a jugar en el Barça B. El migcampista de Gavà també havia passat, en edat de formació, pel Viladecans, el Cornellà, el Gavà i l’Hospitalet.

UN RERE L’ALTRE

En les últimes tres jornades, Míchel ha fet debutar Artero, Dawda i Sala
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)