Girona

Al PGA, per temps

Acord. El Girona madura la renovació del contracte per continuar entrenant-se a La Vinya, que expira al gener

El Girona té ben encarrilat un acord amb els responsables del PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella per allargar el contracte d’ús de les instal·lacions de La Vinya. El contracte venç al gener, però fa mesos que totes dues parts treballen conjuntament per explorar l’allargament del vincle. Centre de treball del primer equip des de la temporada 2018/19, el club s’havia plantejat la construcció d’una ciutat esportiva, que de fet és un dels pilars del projecte que sempre han defensat els propietaris però que no s’ha fet realitat. De fet, amb el descens a segona A i les limitacions econòmiques de les últimes temporades, el Girona ha congelat el projecte de construcció, i ha tingut clar que entendre’s amb el PGA era la millor via per continuar garantint un treball diari de primer nivell per a la plantilla. Les negociacions estan molt ben encaminades, i el més probable és que el contracte s’allargui no només fins a final de temporada, sinó a mitjà termini.

A La Vinya, construïda pel resort en uns terrenys del municipi de Vilobí d’Onyar i llogada després al Girona, hi ha uns 20.000 metres quadrats d’àrea d’entrenament, amb dos camps en perfectes condicions. És la seu de treball del primer equip des de l’etapa a primera divisió –se’n va fer la inauguració el juliol del 2018–, amb Eusebio d’entrenador. Tot i el descens i les retallades el club va decidir que la plantilla continués treballant en unes instal·lacions òptimes.

MÉS ENLLÀ

El més probable és que el nou contracte s’allargui per més d’una temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)