Golejada en la segona part per ser en el sorteig de copa demà

El Girona jugarà la segona eliminatòria de la copa després de superar aquesta nit el Calvo Sotela Puertollano amb relativa comoditat, i és que els de Míchel han acabat golejant (1-5) tot i patir bastant més del previst en la primera part.

Els primers minuts han estat un monòleg dels locals, que han sorprès al Girona amb un ritme molt alt i bona circulació. En el minut 18, però, Dawda ha forçat un penal a favor dels gironins en una de les primeres arribades, i Samu Saiz no ha perdonat (0-1, 18’). Els locals han reaccionat ràpid, i és que Abraham ha marcat el gol de l’empat en el minut 24. No ha estat de casualitat, i és que fins a la mitja part el Girona ha patit moltíssim per mantenir a ratlla el Puertollano. Això sí, els de Míchel han fet valer la categoria, i és que en el minut 33 Monjonell ha marcat l’1-2 rematant de cap un córner.

En la segona part el guió ha canviat, i és que els gironins han pujat el ritme i físicament han passat per sobre del rival. Artero, en el minut 50, ha encarrilat el partit rematant una centrada de Calavera; Dawda, en el 61’, ha marcat l’1-4 amb un golàs de vaselina; i Aleix Garcia, en el 68’, ha arrodonit el partit aprofitant el rebot d’un xut de Baena, negat de cara a porteria en els minuts finals.