Girona

Terrats: “Podem aspirar a l’ascens directe, perquè no?”

Ramon Terrats ja ha deixat enrere la lesió que el va tenir apartat dels terrenys de joc durant tres mesos. El jove migcampista ha tingut minuts contra l’Amorebieta i la Ponferradina i a poc a poc va agafant ritme de partits, tot i que el retorn no està sent fàcil després de perdre la titularitat que tenia abans de la lesió. “Em trobo bé físicament, cada setmana millor. He d’anar completant setmanes i agafant càrrega física amb el treball de força, que és important. No ha estat fàcil. Venia de jugar-ho tot i ara veus que no tens la mateixa participació, però m’estic adaptant i entrenant amb més ganes, sabent que m’arribarà l’oportunitat. Míchel em diu que estigui tranquil que ja m’arribarà i quan em toqui ho gaudeixi”, ha explicat Terrats aquest migdia en roda de premsa, conscient també del canvi de dinàmica que ha fet l’equip en aquest temps: “A l’inici de curs ens va costar una mica d’adaptar-nos al que volia l’entrenador però ara amb tres centrals hem guanyat solidesa defensiva i jugadors importants com Samu Saiz i Baena han guanyat llibertat.”

La posada a punt de Terrats coincideix en un moment clau de la lliga, i és que al Girona li esperen duels importants contra rivals directes. El primer, dissabte al camp del Valladolid. “Serà un partit difícil perquè porten vuit jornades sense perdre a casa És un equip molt intens que li agrada córrer i juga amb molta energia. Segurament els petits errors a les àrees poden decidir el partit. Podem aconseguir dominar amb la pilota si seguim en la línia dels últims partits i després tindrem opcions de guanyar”, valora Terrats, conscient de la importàntica de superar els rivals directes: “Són molt importants perquè són els partits en què es veu quin equip està millor i si els guanyem tindrem confiança per afrontar el tram final de temporada sabent que podem guanyar a qualsevol.”

Si els resultats acompanyen en aquest tram, el Girona aspirarà a tot. Així ho creu el migcampista: “Cadascú hauria de dir què en pensa però jo crec que podem arribar a l’ascens directe. Ara la distància encara és important però aquest mes marcarà la situació de l’equip i quines seran les nostres aspiracions. Jo crec que podem aspirar a l’ascens directe, perquè no?”

Per últim, Terrats també ha valorat la renovació d’Ureña, un dels joves que, com el propi migcampista, ha optat per una renovació de llarga durada al Girona tot i tenir propostes de fora: “Que el club confiï en la base i en la gent jove dona molta confiança als que venen de baix. S’està comprovant que hi ha molts jugadors de qualitat que poden optar a estar al primer equip i si es volen quedar és per alguna cosa i perquè tenen la confiança de l’entrenador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)