Girona

“Ens hem d’aixecar”

Gaizka Garitano Tècnic de l’Eibar

Gaizka Garitano ha avisat de la duresa del partit contra el Girona i, sobretot, després de la patacada que va viure el seu equip en l’última jornada contra l’Alcorcón. El tècnic armer ha comentat com arriba el seu conjunt: “Hem tingut poc temps després del cop dur que vam rebre, però no ens queda més remei que anar a Girona amb la fortalesa necessària per guanyar.” També ha indicat que contra el Girona han estat sempre uns partits en què hi ha hagut moltes variants tàctiques a tots dos conjunts. “Hem estat capaços de guanyar-los en tots dos partits, però hi ha hagut molts moments en què han estat superiors”, explica davant dels mitjans locals bascos.

El tècnic nascut a Derio (Biscaia) viurà la seva primera promoció d’ascens a primera divisió. Des del doble ascens consecutiu amb l’Eibar les temporades 12/13 i 13/14; l’entrenador basc ha disputat un total de 140 partits en la màxima categoria del futbol espanyol a les files del conjunt armer, el Deportivo de la Corunya i l’Athletic de Bilbao, amb qui va estar lligat durant dues temporades i mitja.

LA CLAU

“Hem de tornar a ser capaços de mostrar caràcter després de la derrota”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)