Girona

Míchel: “Ens queda una eliminatòria per complir el somni”

Girona El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, valora la victòria contra l’Eibar que ha servit per classificar al Girona per una nova final de play-off

Just al finalitzar el partit i després de dialogar amb els seus jugadors a dins del vestidor, Míchel Sánchez ha atès els mitjans de comunicació en una tarda rodona pel Girona amb la seva classificació per una nova final de play-off. I, aquesta vegada, amb una remuntada agònica. El tècnic madrileny així ho ha vist:

Saber patir

“Per aconseguir un resultat bo a Ipúrua, s’ha de saber patir. L’equip ho ha sabut fer d’una forma diferent i essent molt intensos en les jugades defensives a la nostra àrea. La primera part hem fet una pressió molt alta i ha servit per desconnectar a l’Eibar”, ha comentat el tècnic de Vallecas.

El gol de Borja

“Borja ha fet un golàs que ens ha posat de ple a l’eliminatòria. Just el mateix que va fer Aketxe en l’anada. Això va de jugadors i aquests són els que fan els canvis de rumb en les eliminatòries.”.

Un nou horitzó

“Queda la part més difícil i queda el pas més important i decisiu. Ens hem de mentalitzar molt per poder fer junts aquest últim pas”.

Els mèrits

“És una llàstima que l’Eibar no hagi pogut pujar a primera divisió, s’ho mereixia amb la temporada que ha fet. Al Girona li ha passat altres temporades, el futbol té aquestes coses i aquesta vegada no ens ha passat a nosaltres”, ha explicat el tècnic del Girona.

Què ha canviat l’equip?

“Transmetre l’ànima i la passió. Hem sabut patir en molts moments. Quan ets un equip guanyador pots perdre-ho. A més a més, amb l’afició que feia més de dues hores que estava allà amb nosaltres. No vam saber fer el pas endavant essent un equip protagonista i amb ànima. Tàcticament, treballem de la mateixa forma que sempre, només hem fet uns petits ajustaments en les marques. Havíem de competir i ho hem fet.”.

El pla del partit

“Volíem estar vius durant els primers noranta minuts. No havíem de fer una gesta molt important, un 0-1 és un resultat més assequible. El partit sempre et dona els teus moments i nosaltres volíem transmetre als jugadors que s’havia de començar fort perquè l’Eibar veiés que anàvem pel partit”, ha explicat Míchel Sánchez.

Què us ha faltat?

“Ens ha faltat pausa en alguns moments. Per poder respirar, ens ha faltat tenir una mica més la possessió. L’Eibar ha acumulat molta gent en la zona de remat i ens ha costat més poder sortir de la nostra àrea. Em sap greu per l’Eibar, però s’ha de reconèixer el valor dels nostres jugadors que s’han aixecat sempre després de tantes patacades.”

El pròxim rival: el Tenerife

“El Tenerife ha fet una temporada espectacular. Tenen una idea de joc molt clara i ens han guanyat els dos partits. L’eliminatòria està al 50% i nosaltres hem crescut anímicament després d’aquest partit.”

Els tocats i el somni

“Borja García ha fet l’esforç de jugar i estem preocupats pel seu estat físic. Baena ha sigut un avís de lesió i no podia més; per això l’hem canviat. Som un equip i els setze que juguen aporten molt. Al llarg de l’any, tots han estat titulars en algun moment de la temporada. Ara ens queda una última eliminatòria per intentar complir el somni. “, ha explicat Míchel Sánchez a la roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)