Girona

El Tenerife omplirà l’Heliodoro

Girona El conjunt blanc-i-blau informa que ha esgotat totes les entrades pel partit de tornada del 19 de juny a l’Heliodoro davant el Girona

El rival del Girona a la final del play-off, el Tenerife, avui ha informat que ha esgotat totes les entrades pel partit de tornada a l’estadi Heliodoro Rodíguez López el diumenge 19 de juny. La capacitat del feu canari és de 22.824 persones i igualarà la millor entrada de la temporada que va ser, precisament, el derbi contra Las Palmas de l’anada de la primera eliminatòria de play-off.

A diferència del club gironí, els abonats del Tenerife han pogut retirar una entrada gratuïta pel matx. L’únic requisit que ha considerat el club és temporal i, per tant, els socis disposaran fins al dia 16 de juny per retirar les entrades físicament. El Tenerife també ha permès als abonats tenir prioritat per comprar una entrada addicional per un preu que anava dels 20 als 55 euros. El conjunt de Míchel viurà un ple absolut a l’Heliodoro en el partit més important de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)