Girona

El Girona augmentarà fins a 11.810 l’aforament de Montilivi

Girona El club instal·larà dues fileres de seients a Gol Nord i a Gol Sud per garantir l’entrada a a tots els afectats per les incidències amb la compra d’entrades

El Girona ha mogut fitxa per intentar garantir l’entrada a tots els afectats que al llarg d’aquests dos dies han notificat alguna incidència en la compra de les entrades. El club col·locarà una filera de seients a Gol Sud i una altra a Gol Nord per oferir a només els afectats gaudir del partit a Montilivi.

D’aquesta manera, l’estadi passarà a tenir 540 seients més i ampliarà el seu aforament fins a les 11.810 persones. Els afectats podran passar a recollir les entrades a taquilles a partir de demà a les 9 el matí i fins a l’inici del partit de dissabte en l’horari habitual de taquilles. A més a més, el Girona ha habilitat a l’Àrea de Soci un apartat per descarregar i visualitzar les entrades per aquest partit. L’acció ha anat lligada per la gent que ha tingut problemes a l’hora de rebre les entrades al correu electrònic.

Delfí Gelí ha demanat disculpes als socis afectats per les incidències i les molèsties ocasionades durant aquests dies en l’adquisició de les entrades. “Som conscients que això no compensa el neguit sofert per aquests socis afectats, però podem garantir la seva entrada a l’estadi en un dia tan important”, ha declarat el president del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)