Girona

Al Girona només li val la victòria

Guanyar. El conjunt gironí necessita el triomf sí o sí a l’Heliodoro: qualsevol empat donarà l’ascens a primera divisió al Tenerife

El Girona tornarà a jugar-s’ho tot lluny de Montilivi. Després de la proesa d’Eibar, el conjunt de Míchel té un altre repte a Tenerife. L’equip gironí necessita guanyar sí o sí a l’Heliodoro Rodríguez López per ser de primera. Un empat en acabar la pròrroga donaria l’ascens al Tenerife gràcies a la millor classificació al final de la lliga regular. Guanyar o guanyar. És el que ha de fer el Girona contra un equip a qui encara no ha derrotat aquest curs. La gesta a Ipurua ha de servir per engrescar un equip que és a un pas de tornar a primera divisió tres anys després de baixar i que ha patit dues patacades els darrers anys.

El Tenerife va guanyar a la lliga

En el duel que va enfrontar Tenerife i Girona a terres canàries, va ser el conjunt local qui es va endur el triomf. Els de Ramis van imposar-se per 2-1 el passat 8 de novembre. El balanç general a l’Heliodoro també és favorable al Tenerife: quatre victòries pels canaris, tres empats i dues victòries pel Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)